Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No i stało się... Sebek (marat) kupił Passata;p Teraz pod Realem będzie stawał tam, gdzie golfy;p

dres w 3paski już ma? :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dresy nie jeżdżą b5fl :decayed: Gratulujemy zakupu i obyś się cieszył nim jak najbardziej;) Ekspertem to ja nie jestem niestety, ale może kiedyś... :gwizdanie:

Opublikowano

oj tam oj tam, zawsze znaczek VW :P

Opublikowano

ja tez wolalem passata ale nie moglem znalezc odpowiedniego

Ja nie żałuję, A4 to auto spełnia wszystkie moje oczekiwania i raczej bardzo długo nie będę miał nic poza A4 (oczywiście w nieokreślonej jeszcze przyszłości nabędę następny egzemplarz, ale na 100% nie będzie to ani inna marka, ani raczej inny model)

Opublikowano

ze stajni VW to tylko Phaeton...... cała reszta bez rewelacji..... a co do Paska jest ok tylko poziom wykonania, materiałów trwałości... no i te silniki TDI to jak dla mnie dno... 60kkm turbina cieknie (oczywiście wtedy zaczynają się dolewki oleju całkiem nie małe) 70kkm zaczęło coś stukać przy gaszeniu silnika - co się bardzo szybko okazało to koło 2masowe.... podobno standard w tych autach... z EKU też zaczynało się coś dziać... raz tempomat się nie załączał a raz załączał.... jak się nie załączał to wystarczyło zgasić silnik... ponownie kluczykiem na ON... i już się tempomat załączał... czasami jak się nie chciał załączyć to na światłach taki "restart" robiłem i pomagało.... a tak po za tym to auto spoko... nowe było na gwarancji to człowiek się nie martwił ale zawsze się z nim coś działo... i to mnie najbardziej wkurwiałoo...

Jak kupiłem A4 to poziom wykonania, materiały, wyciszenie - przepaść.... przycisnąłem mocniej na heble i byłem w szoku jak to hamowało.... silnik obecnie dobija do 110kkm (nalatałem jakieś 40-50kkm) i wszystko ok... nic nie cieknie, nie stuka, nie puka z elektroniką w aucie nic się nie dzieje.... odpukać w niemalowane - oby TAK dalej..... przez to auto nabrałem szacuna do Audi jako marki... Pewnie te starsze modele Paska są lepiej zrobione i ładniej się sprawują ale jednak Paska bym już więcej nie przytulił...

Opublikowano

Paska bym już więcej nie przytulił...

a mnie ???? :embarrassed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::naughty::decayed:

Opublikowano

Paska bym już więcej nie przytulił...

a mnie ???? :embarrassed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::naughty::decayed:

Tobie to nawet bym buziaka dał :naughty:

Opublikowano
:dance: :dance: :dance::buhaha:
Opublikowano

To ja już sobie pójdę, bo widzę, że się zaczyna :D

Do juterka :papa:

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

Kimi przestan pier... tylko sie dolacz :decayed::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Nie bijcie :bicz3: kupiłem :polew: wielkie podziękowania dla experta DJ'a, który profesjonalnie prześwietlił autko :kox:

tylko nie szmelcvagena ;(
Opublikowano

eeeee.... Kimiasz się wystraszył i uciekł... :confused4: ale może Chriss się przyłączy... :evil:

Opublikowano

Tobie to nawet bym buziaka dał :naughty:

ja też chce :tongue4:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 23:52_________________________________________________

eeeee.... Kimiasz się wystraszył i uciekł... :confused4: ale może Chriss się przyłączy... :evil:

jasne pantonku :buziak:
Opublikowano

Chriss chyba właśnie zacząłeś proces zdrady swojej przyszłej żony... :kox:

Opublikowano

Chriss chyba właśnie zacząłeś proces zdrady swojej przyszłej żony... :kox:

:polew:
Opublikowano

wzorowe jebanie w kocioł :evil:

Opublikowano

piekna sprawa :D dobrze lacki pali ;)

dobrej nocki pozdro

buzka Luk :P