frugodh Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Tylko niech weźmie 50 zł jak chce logi xD
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Tylko niech weźmie 50 zł jak chce logi xD :polew: :polew: :polew: I zgrzewkę Lecha Free :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 CHCESZ LOGI PODPIĄĆ VAG-A PRZYŁĄCZ SIĘ DO ŁDZ BANDY I UCZĘSZCZAJ NA SPOTY
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 CHCESZ LOGI PODPIAC VAG-A PRZŁĄCZ SIE DO ŁDZ BANDY I UCZĘSZCZAJ NA SPOTY Nie chciałbym być drobiazgowy, ale może popraw te błędy? :polew: :polew: :polew:
daniel1302 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ok jak dam rade to podjade a jak przyjade to wezme ze sobą co trzeba :>
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Seba, bo tak wlazłem na pałę w jeden temat i widziałem, że chciałeś od gościa rozrusznik, a on dzisiaj napisał, że sprzedaje te graty nie w komplecie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193808.0;topicseen Właściwie to 20 minut temu to napisał
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 CHCESZ LOGI PODPIAC VAG-A PRZŁĄCZ SIE DO ŁDZ BANDY I UCZĘSZCZAJ NA SPOTY Nie chciałbym być drobiazgowy, ale może popraw te błędy? :polew: :polew: :polew: gdzie ?? [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 23:09_________________________________________________ Seba, bo tak wlazłem na pałę w jeden temat i widziałem, że chciałeś od gościa rozrusznik, a on dzisiaj napisał, że sprzedaje te graty nie w komplecie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193808.0;topicseen tak wiem juz do mnie pisal no ale szybciej musialem organizowac tak czy siak by nie doszlo do jutra Dj znalazl sam bendiks wiec tylko on zostal kupiony reszta zostaje stara miejmy nadzieje ze starczy
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 CHCESZ LOGI PODPIAC VAG-A PRZŁĄCZ SIE DO ŁDZ BANDY I UCZĘSZCZAJ NA SPOTY :gwizdanie:
Panton Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ooo kurwaa no bez jaj z tymi błędami ludzie.... wiadomo o co chodzi... Kimiasz po Uniwerku jesteś i polonistyce czy co? ps: polskiego nie trawiłem ze wszystkich przedmiotów najbardziej... zero kuwa logiki tylko utarte pierdolenie "co miał autor na myśli"
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 heheh no pocisnal nie ?? ja wogole nie uzywam polskich znakow
Panton Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja też bo nie zawsze mam czas na wciskanie Alt-a........ i generalnie całą pisownię mam w :bicz3:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 moze masz zle kodowanie bo u mnie sa polskie znaki :decayed: :decayed:
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 moze masz zle kodowanie bo u mnie sa polskie znaki :decayed: :decayed: No może :cool1: :cool1:
Panton Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Kimiasz Ty to jak moja baba z Polskiego.... zresztą wychowawczyni z LO..... czepliwy jesteś o durnoty.... bardzo często zapodawała jakiś cytat z wiersza w stylu "kroczy żuk zuchwale po liściu w blasku zakochanych oddechów" I oczywiście "O co chodziło autorowi? Wszyscy myślimy.... Łukasz no pomyśl o co chodziło autorowi... użyj inteligencji i wysil rozum...." LOL Kuwa rozum można wysilać jak są jakieś dane lub zmienne a nie jak nie ma NIC..... to tak jakbym mnożył dwie komórki pamięci przez siebie gdzie wartością zapisaną jest 0.... 0*0 = ? nooo pomyśl... wysil umysł
Kimi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kroczy żuk zuchwale po liściu :blink: :blink: :polew: :polew: :polew: :polew: Dobra, już się nic nie odzywam [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 23:42_________________________________________________ Do jutra, over and out
frugodh Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 http://www.spotyaudi.vgh.pl/news.php/ HMM BYŁ KTOŚ KIEDYŚ NA JAKIMŚ ICH SPOCIE?
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Fajne wywody macie Aż dobrze się czyta po powrocie z Łodzi... Ja jestem "spokojny" i "nieśmiały", ale że była okazja, to trochę doje***łem w kocioł na pustej drodze i powiem Wam, że czasem tego człowiekowi potrzeba;)
Rekomendowane odpowiedzi