Gość SpongeBob Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Siemka wszystkim :hi: rkwon na spocie to może być faktycznie ciężko w EGR-em co by go ogarnąć ale po podpinać się można :naughty: :naughty: Kimi ja w Niedzielę jestem dostępny od rana więc chętnie podjadę i jeszcze jakiś krótki filmik z przejazdu nakręcę :cool1: :cool1: fajnie kombinujesz z tą swoją Adą - bardzo jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie :mysli: :mysli: oczywiście trzymam kciuki aby wyszło :good: :good: tomek881025 odnoszę wrażenie, że chłopcy u Idczaka następnym razem nie dadzą ci nic innego jako zastępcze auto niż porządny rower :polew: :polew: No i taki mój plan na przyszłość mieć VAG-a aby można było na spocie kogoś zVAGinować :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: Mariusz ja wiecej auta do nich nie wstawie za taki termin roboty predzej by mi wujaszek to zrobil no ale musial bym chyba dolozyc do tego troche no zobaczymy jak teraz chlopaki sie postaraja
Szamek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 siemandero wszystkim :hi: :hi: byłem wczoraj u moskala i się qwa zakochałem w esie :slina: a ten dźwięk po wycięciu środkowego normalnie miazga :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No i czwarteczek już z głowy hehe piątunio i po robocie:D
Panton Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 co wy tak qurwa odliczacie jakbyście w obozie koncentracyjnym pracowali...
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 prawie jak w obozie [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 16:29_________________________________________________dupeczki wrócily do baneru
klysek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 a ha chyba sie przebranzowie i pojde wreszcie do roboty i bede robil to co lubie i za PLN ktore sa tego warte
J3rzyK Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 oo jerzuuuuu... piekna spadaj :gwizdanie:
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 widze że ciężka gadka wieczorem idzie
Bartas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 a nie zostaly ci moze migacze ladne ;p
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Po wizycie u Kosmetyczki ) nooo elegancko nareszcie to co w niedziele bedziesz swoja perelka ?? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________ no i elegancko o to chodzi
J3rzyK Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Po wizycie u Kosmetyczki ) nooo elegancko nareszcie to co w niedziele bedziesz swoja perelka ?? Teraz jak jest juz naprawiona to daje słowo ze bede wpadal na kazdy spocik
MarianekZg Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no i ekipa na lato będzie że hoho :gwizdanie: :gwizdanie: :good: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no no Mario ile za komplecik uszczelek do kolektora i tam kolo egra ?
MarianekZg Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no no Mario ile za komplecik uszczelek do kolektora i tam kolo egra ? :dziura: :dziura: :dziura: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :wallbash: :wallbash: :wallbash: kur.wa miałem dziś od samego rana zajeb i zapomniałem dryndnąć sssssssooooooooorrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyy :embarrassed: :embarrassed: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:02_________________________________________________już wpisałem w telefon w przypomnienie - jutro masz info o godz. 9.30 esesmanem :good: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 eee spoko Mario nie ma stresu kiedys tam pytalem a mysle ze by mi sie to przydalo bo chce to ogarnac z allegro czy jak to zamawiales ?? w sobote da rade moze gdzies podjechac czy cos jakos ??
MarianekZg Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 eee spoko Mario nie ma stresu kiedys tam pytalem a mysle ze by mi sie to przydalo bo chce to ogarnac z allegro czy jak to zamawiales ?? w sobote da rade moze gdzies podjechac czy cos jakos ?? ja te uszczelki zamawiałem u chłopaków w aso i niestety nie mieli chyba wszystkich na stanie jak dobrze pamiętam więc coś tam czekałem jutro dam ci konkret odpowiedź ;( obiecuję :notworthy: Jak coś to odstąpię ci swoje a ja sam zamówię :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi