Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam tylko B5 :P

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

damn.... warszawa zajeta.... powiem ze jestem w lodzi na oceanie :polew:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 10:12_________________________________________________poza tym o 2 to ja juz spie :gwizdanie:

Opublikowano

jak zawsze szczery :D

Opublikowano

a kto mnie jutro zawiezie i przywiezie :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 11:05_________________________________________________Pilnie poszukiwany młody, dyspozycycjny, mobilny, najlepiej mający auto marki Audi A4 i najlepiej student z doświadczeniem :polew: za duże wymagania - chętnych brak :gwizdanie:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 11:05_________________________________________________Pilnie poszukiwany młody, dyspozycycjny, mobilny, najlepiej mający auto marki Audi A4 i najlepiej student z doświadczeniem :polew: za duże wymagania - chętnych brak :gwizdanie:

:hi:

tak to czytam i się zastanawiam czy Kachna czasami nie jedzie sama :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

tak to czytam i się zastanawiam czy Kachna czasami nie jedzie sama :naughty: :naughty: :naughty:

tak by z tego wynikało

Opublikowano

qrde....Teraz mi jedno chodzi po głowie...tata przeciwny, wujek za : http://allegro.pl/audi-a6-c5-1998-2-4-g-rozbity-przod-full-opcja-i1548727459.html Ja oczywiście też za, chociaż trzeba by się utargować i szybko kołować kasę na części...

Opublikowano

no wnetrze widac ze spoko jasne elegancko ale to na sprzedaz chcesz czy dla siebie ?? bo pewnie zalezy ile trzeba wlozyc a skoro taka cena to nie malo :)

Opublikowano

Nie no...dla siebie bym chciał. Fakt faktem, że w tym silniku jest rozrząd zerwany, więc są 2 opcje:

-szczęśliwa: silnik dostał strzała i zdechł, tłoki nie spotkały się z zaworami

-nieszczęśliwa: zmielone szklanki na dwóch głowicach + do wymiany kilka zaworów, etc.

W tym wypadku 5kzł to wcale nie tak mało za to auto, bo dołożyć trzeba sporo. Wczoraj jeszcze było 6000zł, dziś jest 5... Może za 4 klocki bym wziął :>

Opublikowano

nom tak ale DJ trzeba dobrze obczaić co jest z silnikiem przede wszystkim bo kasa nie jest duża ale może się okazać, że trzeba zajebistej inwestycji by to coś latało i chodziło tak jak powinno.... nom i obczaić podłużnice co by to auto bokiem nie latało na prostej.... ostrożnie z takimi okazjami - takie jest moje skromne zdanie.... a sprzęt jest bardzo fajny :gwizdanie:

[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 13:59_________________________________________________kurde w bagażniku jest tablica LWLXXX toż to z mojego miasteczka wspaniałego.... wysłać Ci tam swojego tatusia by obczaił co nieco.. dopytał... i cyknął trochę fotek? :decayed:

Opublikowano

o widzisz :) pewnie samemu i tak zawsze lepiej ogladac ale z racji tego ze rozbitek a cena nie jest mala jak mowi DJ to moze troche zabawi ;)

Opublikowano

qrde, to może znacie gościa :naughty: Twierdzi, że przed wypadkiem zainwestował w to auto i było miód malina. Podobno wszystkie rysy, etc robił z AC. Podłużnica w ów sprzęcie na pewno jest ruszona, kwestia ile. Założyłem już temat "czy silnik 2,4 jest kolizyjny" i czekam na odpowiedź. Jak już wspominałem - szczęście trzeba mieć, żeby ten silnik zgasł przy wypadku i się nie uszkodził. Podejrzewam, że jak pojadę "obejrzeć", to i tak lawetę zabiorę ze sobą. Serio - teraz intensywnie myślę o tym aucie...

Opublikowano

Myślał ze ma Bentleya to może wszystko :evil:

Zdj_cie034.jpg

a tu zonk :polew:

Opublikowano

jeśli już, to wstawię przód od nowego A6.

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

dj przesiądzie się z b57 do c56 :evil::kox:

Opublikowano

tak by z tego wynikało

nie, razem jedziemy na 40-stkę do kolegi, tzn; mamy zamiar jechać tylko jeszcze nie wiemy jak :mysli:

Opublikowano

ja się w sobotę nigdzie nie wybieram, więc raczej mogę Was podwieźć :wink4: