MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 to wsztstko przez te jeb.... dziury na drogach masakra chyba nie ma dobrej firmy na nasze drogi dokładnie wszystko sie ku...wa posypie :wallbash: :wallbash: zdecydowanie szybciej niz w cywilizowanym mieście
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 u mnie się sypnęło...lewa strona na pewno ze 2 wahacze;/
Panton Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 to wsztstko przez te jeb.... dziury na drogach masakra chyba nie ma dobrej firmy na nasze drogi nom niestety.... drogi mamy kurewssko chuujowe...
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 to wsztstko przez te jeb.... dziury na drogach masakra chyba nie ma dobrej firmy na nasze drogi nom niestety.... drogi mamy kurewssko chuujowe... Pany ale czy ja dobrze kombinuje, że jak są większe fele to zawiecha może szybciej polecieć :mysli: czy kombinuję niepotrzebnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 22:27_________________________________________________jakoś tak obiło mi się o uszyska
Panton Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 to wsztstko przez te jeb.... dziury na drogach masakra chyba nie ma dobrej firmy na nasze drogi nom niestety.... drogi mamy kurewssko chuujowe... Pany ale czy ja dobrze kombinuje, że jak są większe fele to zawiecha może szybciej polecieć :mysli: czy kombinuję niepotrzebnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 22:27_________________________________________________jakoś tak obiło mi się o uszyska dobrze kombinujesz ale przy 16' czy 17' i profilu 40 ja bym się aż tak tym nie przejmował... wiadomo im większa fela tym mniejszy profil a mniejszy profil (oczywiście zakładając szerokość oponki podobną) to mniejsza amortyzacja a mniejsza amortyzacja to i zawiecha bardziej dostaje po dupiee....... coś za coś dlatego tak jak mówił rem1k 17' na nasze Polskie warunki to max... i dlatego zrezygnowałem z 18' DTMa....... w Polsce kuwa żyjemy
wito505 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 :hi: siemanko spocik na realu jak zwykle ?? czy może jakieś inne plany ?? Pijany jestem jeśli chodzi o części to dal klubowiczów postaram si coś taniej załatwić tylko muszę się dowiedzieć czy mogę kuzynowi nabić trochę części na konto Bo dla mnie jest 40% procent zniżki na części z 4cars to jest hurtownia części samochodowych
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 :hi: siemanko spocik na realu jak zwykle ?? czy może jakieś inne plany ?? Pijany jestem tylko wytrzeźwiej do Niedzieli żeby frekfencja była bo mnie na pewno nie będzie aaaaaaa i Seby też
Panton Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 :hi: siemanko spocik na realu jak zwykle ?? czy może jakieś inne plany ?? Pijany jestem tylko wytrzeźwiej do Niedzieli żeby frekfencja była bo mnie na pewno nie będzie aaaaaaa i Seby też i mnie też nie będzie ;(
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 :hi: siemanko spocik na realu jak zwykle ?? czy może jakieś inne plany ?? Pijany jestem tylko wytrzeźwiej do Niedzieli żeby frekfencja była bo mnie na pewno nie będzie aaaaaaa i Seby też i mnie też nie będzie ;( :wallbash: :wallbash: nie będzie "frekfencji" :wallbash:
killer2000 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 panowie g-techa kupiłem na ebayu testowaliscie kiedyś może takiego najstarszego płaskiego za śmieszny hajs
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 tylko nie cykajcie fotek bo bedzie obciach na spocie :doh1: :doh1: :doh1: :doh1:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________ panowie g-techa kupiłem na ebayu testowaliscie kiedyś może takiego najstarszego płaskiego za śmieszny hajs :no: :no: :no: :no: :no:
wito505 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 spokojnie do niedzieli dam radę A co do części to za moment dzwonię to kuzyna dowiem się jak to jest z tą zniżką Czy mogę znajomym z klubu podać dane czy nie będzie to im pasowało bo kuzyn tylko tam pracuje więc nie wiem jakie ma okłady.
killer2000 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ja ostatnio numerek w interkarsie podsłuchałem w kolejce
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 spokojnie do niedzieli dam radę A co do części to za moment dzwonię to kuzyna dowiem się jak to jest z tą zniżką Czy mogę znajomym z klubu podać dane czy nie będzie to im pasowało bo kuzyn tylko tam pracuje więc nie wiem jakie ma okłady. obrót jest obrót więc nie powinni robić problemów - tak myślę w sumie w tej branży przebywam [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 22:49_________________________________________________ ja ostatnio numerek w interkarsie podsłuchałem w kolejce ty przebiegły Tomaszu :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :polew: znaczy nie chcący specjalnie :naughty: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 22:50[/size]_________________________________________________frugodh co z moją kierą i gałą :?: :?: :?: :decayed:
killer2000 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ostatnio dzwonie i gościu do mnie ,że numerek jest zastrzeżony i numer karty trzeba podać ale jak coś to szybko sobie zniżkę załatwiam[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 22:52_________________________________________________a zniżka była taka ,że sprzegło 600zł a ze zniżką 450zł
Seba_LDZ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mario czy frugodh pucowal Ci gale ?? wezno jakies zdjecia wsta jak juz bedziesz mial oczywiscie
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mario czy frugodh pucowal Ci gale ?? wezno jakies zdjecia wsta jak juz bedziesz mial oczywiscie Ziomu no właśnie nie cyknęliśmy się jeszcze - nie możemy się zgrać, ale nie odpuszczam bo to musi być zrobione wcześniej czy później :naughty: :naughty: foty z rezania będą tj. fota z przed i po :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 tak na szybko, to można kierę prysnąć farbą do skóry - na próbę mam u siebie w niektórych punktach pomalowaną. Fakt faktem - najlepsza metoda, to obszycie, jednak jeśli skóra ma tylko przetarte lico, to trzeba pomalować dobrymi środkami i nic się nie przeciera;) Jestem pewny, że frugo spokojnie ogarnie temat
MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mario czy frugodh pucowal Ci gale ?? wezno jakies zdjecia wsta jak juz bedziesz mial oczywiscie Seba swoją drogą pierwsza część wypowiedzi zabrzmiała grubo :polew: :polew: :polew: frugodh bez urazy :polew: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 23:09_________________________________________________ no i wzięli i poszli :confused4:
Rekomendowane odpowiedzi