chriss Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 a ja dziś rezałem czarnym markerem odpryski na kratkach w zderzaku :polew:
frugodh Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 haha Mariusz to pochwal się na spocie bo jstem ciekawy jak to wygląda. Co za oświetlenie wewnątrz rezales? Ja u siebie robiłem podświetlenie wizytownika kubka i diody w górnej blendzie. Spocik może koło 16?
MarianekZg Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 haha Mariusz to pochwal się na spocie bo jstem ciekawy jak to wygląda. Co za oświetlenie wewnątrz rezales? Ja u siebie robiłem podświetlenie wizytownika kubka i diody w górnej blendzie. Spocik może koło 16? frugodh żadne tam wielki rezanie oświetlenia tylko wymiana żaróweczek na ledowe i tyle :cool1: bez szału ale fajnie wygląda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 haha Mariusz to pochwal się na spocie bo jstem ciekawy jak to wygląda. Co za oświetlenie wewnątrz rezales? Ja u siebie robiłem podświetlenie wizytownika kubka i diody w górnej blendzie. Spocik może koło 16? frugodh żadne tam wielki rezanie oświetlenia tylko wymiana żaróweczek na ledowe i tyle :cool1: bez szału ale fajnie wygląda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :decayed: acha to miales podswietlenie juz zalozone tylko zmieniales swietliki same na ledy tak ?? kurde ja nie mam fajny bajer co do spota ja mysle ze wczesniej jakos 14 zeby ladne slonce bylo bo pewnie nie bedzie to stacjonarny spot i troche nam to zajmie polatanie po lodzi
MarianekZg Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no ja też myślałem coś ok. 14.00 ale niech się reszta wypowie :good:
Bartas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 trzeba bedzie wczesnie ze swieconka isc
chriss Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no ja myślałem o 15 [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 21:30_________________________________________________ haha Mariusz to pochwal się na spocie bo jstem ciekawy jak to wygląda. Co za oświetlenie wewnątrz rezales? Ja u siebie robiłem podświetlenie wizytownika kubka i diody w górnej blendzie. Spocik może koło 16? to w B6 nie ma w standardzie podświetlenia kubka,diod w blendzie itd
bartek1605 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 a ja nie wiem czy się kurfa wyrobie :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jakie moga byc koszta wyswietlacza temperatury do licznika ?
Seba_LDZ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no ale to sluchajcie ja chce cos tam nakrecic jakos wiec dlatego na 14 kto moze to bedzie a kto nie to przyleci na 15 czy 16 na real i juz my dojedziemy
chriss Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jakie moga byc koszta wyswietlacza temperatury do licznika ? http://allegro.pl/termometr-borg-a3-a4-a6-audi-oryg-temp-zewnetrzna-i1553080605.html
Bartas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 o_O lubie ;d tylko drogie kufa :gwizdanie:
chriss Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no ale to sluchajcie ja chce cos tam nakrecic jakos wiec dlatego na 14 kto moze to bedzie a kto nie to przyleci na 15 czy 16 na real i juz my dojedziemy może bede na 14 ale gdzie może M1
Seba_LDZ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 no to dla tych w temacie mistrzostwo swiata jak dla mnie po prostu nic dodac nic ujac ... musi byc w aucie ...
Kimi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Siemanko Bandziory :hi: :hi: Sobota godzina 14 pasi :good: :good: Będziemy kręcić? :naughty: :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Siemanko Bandziory :hi: :hi: Sobota 14 pasi :good: :good: Będziemy kręcić? :naughty: :naughty: noo jutro potwierdze na 100 % ale mysle ze nie bedzie przeciwskazan kurde juz sie doczekac nie moge trzeba dobrze auta umyc bo fullhd znajdzie kazdy brud
Kimi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Siemanko Bandziory :hi: :hi: Sobota 14 pasi :good: :good: Będziemy kręcić? :naughty: :naughty: noo jutro potwierdze na 100 % ale mysle ze nie bedzie przeciwskazan kurde juz sie doczekac nie moge trzeba dobrze auta umyc bo fullhd znajdzie kazdy brud Byłem dzisiaj na myjce, do soboty chyba się nie upaprze?
lukasera Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja dziś myłem 3 auta w rodzinie. 6h mi sie zeszło,ale efekt zadowalający... nikt na święta nie bedzie marudził,ze ma brudne auto
Seba_LDZ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja dziś myłem 3 auta w rodzinie. 6h mi sie zeszło,ale efekt zadowalający... nikt na święta nie bedzie marudził,ze ma brudne auto wpadniesz do lodzi ?? znajde przynajmnie 7 do umycia
Rekomendowane odpowiedzi