T-Rex Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Siemka Co z kubeczkami do picia i talerkami? Każdy sam coś weźmie z chaty to chyba najlepiej. Musztarda jakaś? W lodówce mam tylko chrzan
J3rzyK Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 mam nadzieje ze jak wyjde z pracy to beda pootwieranie jeszcze jakies miesne.. ;/
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 oj chyba sie mozesz zdziwic :gwizdanie: no chyba niech kazdy sobie kreci jakies michy na wlasny rachunem a jak nie to skoczymy do reala
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 i jak w koncu sie wybierasz do nas nie no coś Ty, musiałabym niedługo wyjeżdzać, a jajka trzeba drapać ale moze kiedys, jak będę w okolicy to wpadne na spocika [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 10:55_________________________________________________ mam nadzieje ze jak wyjde z pracy to beda pootwieranie jeszcze jakies miesne.. ;/ nie chce Ci martwić, ale nawet jak byłyby otwarte, to na półkach i tak mogą być pustki wiem coś o tym, u nas były już o 9:00
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ;( no szkoda bylo by milo don't worry, co ma wisieć nie utonie
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no dobra to bedziemy na ciebie czekac kiedys bedzie ten pierwszy raz [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 10:59_________________________________________________Rafał a jakis wegiel cos bedziesz tez mial czy sie tym zainteresowac???? :gwizdanie:
T-Rex Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Mam wsio co trzeba Jakiś płyn do rozcieńczania weźcie
J3rzyK Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jakiś płyn do rozcieńczania weźcie moze byc plyn do czyszczenia hamulcow ? :polew:
T-Rex Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 gorzej z grillem. Nie rozpali się. Per..ć to, na surowo się zje
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 k**wa musze jakiegos talerza kawalek sobie zorganizowac
Rekomendowane odpowiedzi