klysek Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 musze jechac auto umyc i zalac LPG :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:15_________________________________________________ no ta dzisiaj myjki zamkniete
Panton Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 musze jechac auto umyc i zalac LPG :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:15_________________________________________________ no ta dzisiaj myjki zamkniete samoobsługowe są czynne... podjedziesz... wrzucisz kilka monet.... przepłuczesz z piachu i będzie git
Kimi Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Kimiasz bedzie :gwizdanie: Będę :wink4: Ada jest uświniona jak nigdy, ale na razie myjkę odpuszczam, więc jak ktoś się obawia, że tylko jego Audiczka będzie uwalona, to niech się już nie obawia
klysek Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Kimiasz bedzie :gwizdanie: Będę :wink4: Ada jest uświniona jak nigdy, ale na razie myjkę odpuszczam, więc jak ktoś się obawia, że tylko jego Audiczka będzie uwalona, to niech się już nie obawia no tylko ja jeszcze swojej nie mylem od ostatniego grilla [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:49_________________________________________________ma ktos w domu xp+ do tego ETKE :gwizdanie: na pozyczke do przyszlego tygodnia
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ja wczoraj miałem myć, ale popatrzyłem na pogodę i stwierdziłem, że się nie opłaca, z resztą słusznie;p Z czystych to na pewno będzie Panton
Kimi Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Kimiasz bedzie :gwizdanie: Będę :wink4: Ada jest uświniona jak nigdy, ale na razie myjkę odpuszczam, więc jak ktoś się obawia, że tylko jego Audiczka będzie uwalona, to niech się już nie obawia no tylko ja jeszcze swojej nie mylem od ostatniego grilla [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:49_________________________________________________ma ktos w domu xp+ do tego ETKE :gwizdanie: na pozyczke do przyszlego tygodnia Mogę mieć, tylko muszę wypalić XP-ka na płytkę :wink4:
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ja wczoraj miałem myć, ale popatrzyłem na pogodę i stwierdziłem, że się nie opłaca, z resztą słusznie;p Z czystych to na pewno będzie Panton przepraszam ja tez wczoraj myslem sobie ale chyba juz nie widac tego
klysek Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Kimiasz bedzie :gwizdanie: Będę :wink4: Ada jest uświniona jak nigdy, ale na razie myjkę odpuszczam, więc jak ktoś się obawia, że tylko jego Audiczka będzie uwalona, to niech się już nie obawia no tylko ja jeszcze swojej nie mylem od ostatniego grilla [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 11:49_________________________________________________ma ktos w domu xp+ do tego ETKE :gwizdanie: na pozyczke do przyszlego tygodnia Mogę mieć, tylko muszę wypalić XP-ka na płytkę :wink4: :notworthy:
Panton Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ja wczoraj miałem myć, ale popatrzyłem na pogodę i stwierdziłem, że się nie opłaca, z resztą słusznie;p Z czystych to na pewno będzie Panton :>
Rekomendowane odpowiedzi