Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 ehhh no kurde widzisz jakbym nie mial tu roboty to napewno bym byl u Ciebie
MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 acz kolwiek ja jeszcze dnia nie skończyłem :naughty: :naughty:
Hugo Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 co to jest to na prawo od ręcznego? Sterowanie od ogrzewania postojowego (chyba już kiedyś widziałem jakiś wątek na temat tego i tam też rozkminiali co to za ustrojstwo ) Teee spece od A4 to jest sterowanie nawigacją w zegarach
klysek Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 co to jest to na prawo od ręcznego? Sterowanie od ogrzewania postojowego (chyba już kiedyś widziałem jakiś wątek na temat tego i tam też rozkminiali co to za ustrojstwo ) Teee spece od A4 to jest sterowanie nawigacją w zegarach :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ehhh no kurde widzisz jakbym nie mial tu roboty to napewno bym byl u Ciebie nie mów że ty o tej godzinie robisz jakąś robotę :confused4: [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:29_________________________________________________to ja do CIebie chciałem na kielicha lecieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:30_________________________________________________i jeszcze klysia chciałem wziąć :gwizdanie: :gwizdanie:
klysek Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ehhh no kurde widzisz jakbym nie mial tu roboty to napewno bym byl u Ciebie nie mów że ty o tej godzinie robisz jakąś robotę :confused4: [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:29_________________________________________________to ja do CIebie chciałem na kielicha lecieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:30_________________________________________________i jeszcze klysia chciałem wziąć :gwizdanie: :gwizdanie: za ile i gdzie mam sie stawiac
MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 jeszcze nie wiem - czeka na Kache :polew:
klysek Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 jeszcze nie wiem - czeka na Kache :polew: jak cos wal na komore
MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 pojechała na Nową Gdynię na ćwiczenia :> :>
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 jeszcze nie wiem - czeka na Kache :polew: hyhhyhyhy do warszawy lecici no to co sie widzimy sie ?? :D
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 pojechała na Nową Gdynię na ćwiczenia :> :> elegancko bierz przyklad :decayed:
MarianekZg Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 jeszcze nie wiem - czeka na Kache :polew: hyhhyhyhy do warszawy lecici no to co sie widzimy sie ?? :D :wink4: :wink4: [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:41_________________________________________________ pojechała na Nową Gdynię na ćwiczenia :> :> elegancko bierz przyklad :decayed: ja już swoje zrzuciłem :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 pojechała na Nową Gdynię na ćwiczenia :> :> Wygina śmiało ciało? :naughty: :naughty: co to jest to na prawo od ręcznego? Sterowanie od ogrzewania postojowego (chyba już kiedyś widziałem jakiś wątek na temat tego i tam też rozkminiali co to za ustrojstwo ) Teee spece od A4 to jest sterowanie nawigacją w zegarach Noooo, właśnie miałem to napisać, że sterowanie.... od ogrzewania.... znaczy się, od grzania.... grzania przed siebie po drodze.... czyli pokazuje, którędy grzać.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zgadza się, nie?
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 co to jest to na prawo od ręcznego? Sterowanie od ogrzewania postojowego (chyba już kiedyś widziałem jakiś wątek na temat tego i tam też rozkminiali co to za ustrojstwo ) Teee spece od A4 to jest sterowanie nawigacją w zegarach ........ dobrze, że Prezes pilnuje
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Prezes nigdy nie spi Prezes czuwa :decayed:
Hugo Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 :polew: :polew: P.S Chciałbym zapytać czy będą chętni na kręgle w Niedzielę :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 my mamy chrzciny a pozniej trasa do warszawy takze odpadam
Bartas Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ja nie wiem czy bedziesz w stanie :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ja nie wiem czy bedziesz w stanie :gwizdanie: Ja na pewno , bo nie piję :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi