DeeJay_Kill Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ale pizga na dworze...qrde, miałem mieć godzinkę roboty, a wyszło ponad 2 więcej;/ Dobrze, że już temat ogarnięty - pora teraz ogarniać następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rano Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam wieczorem Kano - Gratulacje ! :> rkwon - teaser super , w czym montujesz filmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 się dzisiaj nałaziłem po sklepach-strój wreszcie zkompletowany na 14 tylko ze trochę mnie przewiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rano Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dzisiaj , w porównaniu do wczoraj było nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam wieczorem Kano - Gratulacje ! :> rkwon - teaser super , w czym montujesz filmy ? after effect photoshop i czasem cos tam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Seba konto demo zalozyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ok tu jest ostateczna oficjalna wersja teasera teraz bedzye tylko montaz pelnej wersji narazie pnie pozyskalem zgody na soundtrack ale wszystko w czasie mam nadzieje [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 22:14_________________________________________________ Seba konto demo zalozyc ? ta to konkursowe co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ustalone jest coś odnośnie soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 mi nic nie wiadomo wiem ze ktos mial dac znac co z arturowkiem i dziwkami :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ok tu jest ostateczna oficjalna wersja teasera teraz bedzye tylko montaz pelnej wersji narazie pnie pozyskalem zgody na soundtrack ale wszystko w czasie mam nadzieje Ja pierd....., ale czad :kox: :kox: No to chyba będę Ci winny butelkę whisky :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ok tu jest ostateczna oficjalna wersja teasera teraz bedzye tylko montaz pelnej wersji narazie pnie pozyskalem zgody na soundtrack ale wszystko w czasie mam nadzieje Ja pierd....., ale czad :kox: :kox: No to chyba będę Ci winny butelkę whisky :decayed: hahaha widze ze pamietasz poczekaj na pelny film :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 22:27_________________________________________________a mi wystarczy ze ktos napisze ze choc jednej osobie sie podoba tylko szczerze musi byc :naughty: :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 mi nic nie wiadomo wiem ze ktos mial dac znac co z arturowkiem i dziwkami :naughty: :naughty: no cóż może jeszcze da znać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a kto mial dac znac ?? ktos mial sie dowiadywac chyba albo ja myle pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Seba czekamy na wersje finalna ale zapowiada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Seba czekamy na wersje finalna ale zapowiada się this month I hope... zapomnialem dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Seba czekamy na wersje finalna ale zapowiada się this month I hope... zapomnialem dodac myśle ze dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 czym to skladasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 czym to skladasz ? co film ?? afterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 adobe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi