Seba_LDZ Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 kierwa zapomnialem dodac ze bez kaskadera moge krecic :gwizdanie: heheh no wlasnie cialo zucone na loze traci na oporze
Bartas Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 dj prosta rzecz nie wkur!@#$% mnie a bedziemy sie lubic oczywiscie nic wiecej :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:39_________________________________________________+3 do uroku dostaniesz :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ej halo, jakbys glupich rzeczy nie robil to by sie nie wlaczala, czy widziales zebym szural do kogos innego ??? jak jestes zakochany to powiedz :polew: Ok, ostatnio jestem w stanie przyznać się do winy, ale w Bazyliszku coś Ci się poje***ło, że do Twojej Asi startowałem, podczas gdy sobie spokojnie gaworzyłem i wznosiłem toasty na górze, a Wy bounce'owaliście na dole.... coś w tym jest
Bartas Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 elo mam swiadkow ze ze czepiles mnie na parkiecie stad wylapales :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:42_________________________________________________ja przewaznie jestem spokojny i nie zaczynam bez zaczepki [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:42_________________________________________________poza tym nie uwierze ze do aski bys startowal bo nie mial bys odwagi :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 to niezłych masz świadków, bo było tak, jak wspomniałem powyżej Przekupieni chyba... No nic - kto się czubi, ten się lubi, ale nie odbieraj tego zbyt dosłownie
Bartas Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 SPOKENS ja tam nie mam nic do Ciebie ale dzialasz na uklad sympatyczny nie bylem sam w kosciele zeby Cie @!#$%^&
Panton Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 coś w tym jest.... DJ wpadł Ci w oko Bartasik... i za nim biegasz zamiast za Asienką
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 nie zapędzajcie się w tych rozważaniach ...Aczkolwiek nawet na imprezę mnie podwiózł, więc coś jest cięte... Muszę na siebie uważać :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 spoko spoko ja bede czuwal nad wszystkim
Panton Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Siemka ZAŚ ku*** check engine uuuuuuuu lipton... podjedź to obczaimy co go boli
MarianekZg Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Siemka ZAŚ ku*** check engine uuuuuuuu lipton... podjedź to obczaimy co go boli chyba trzeba porządnie je...nąć w kocioł :evil: na pewno pomoże :> :> :>
mario-S4 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 siemanko :hi: mam pytanko głownie do posiadaczy b5 czy brały wam olej a jeśli tak to ile??? bo albo ze mna jest cos nie tak albo od 19 kwietnia do dzis znikneło mi 0,4l oleju... nigdzie nieleci nigdzie nie wyp******* a brakuje... pomóżcie... ;(
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 siemanko :hi: mam pytanko głownie do posiadaczy b5 czy brały wam olej a jeśli tak to ile??? bo albo ze mna jest cos nie tak albo od 19 kwietnia do dzis znikneło mi 0,4l oleju... nigdzie nieleci nigdzie nie wyp******* a brakuje... pomóżcie... ;( :hi: pewnie Ci sie wydawalo pozatym jak to zmierzyles ze akurat 0,4 l ?? proponuje zamiast pisac pytac przyjechac na spota to sobie pogadasz z chlopakami co maja b5
Rekomendowane odpowiedzi