Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja tak walki nie widziałem i nie zamierzam na razie oglądać;p

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie jesteś sam... sikam na to kto tam niby walczy i czy Pudzian wygra czy przegra... a Pudzian to kox więc co od niego wymagać - wytrzymałości? :D

[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 23:29_________________________________________________

Panton o której ewentualnie mogę Cię nawiedzić telefonem jutro bo ona mi na ssaniu rano wariuje

Jak chcesz to możesz i teraz wpaść bo widziałem, że fura pod blokiem tyłem do ulicy zaparkowana.... :D

Opublikowano

a to wyczyszczenie przepustnicy, krokowca - ponowna adaptacja nie pomoże? od razu wymiana.... :gwizdanie:

no jeśli się okaże tylko brudny to może i wystarczy przeczyszczenie ale jeśli coś z eletromagnesem to tylko wymiana. No i koniecznie Kamil musisz ogarnąć tą rurę od dolotu

Opublikowano

nie jesteś sam... sikam na to kto tam niby walczy i czy Pudzian wygra czy przegra... a Pudzian to kox więc co od niego wymagać - wytrzymałości? :D

[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 23:29_________________________________________________

Panton o której ewentualnie mogę Cię nawiedzić telefonem jutro bo ona mi na ssaniu rano wariuje

Jak chcesz to możesz i teraz wpaść bo widziałem, że fura pod blokiem tyłem do ulicy zaparkowana.... :D

no wez to dotlen takie miesnie jakie on ma :D to masakra troche ale i tak pierwsze 5 min szacunek bo na prawde dal rade

a pozniej przegral kondycyjnie :) ogolenie oceniam pozytywnie a walka mameda no to jak zawsze piekna sprawa

ma gosc styl klase umiejetnosci ogolnie kompletny zawodnik na mistrza :D

kto co lubi ja lubie :) w sensie ogladac i sporty walki :D

Opublikowano

sport walki to boks... waga ciężka a takie niby walki, gdzie jeden na drugiego skacze to dziecinada... w przedszkolu tak się kiedyś wydurniałem z kolegami na materacach na sali sportowej... :polew:

I tak najlepszy sport to kolarstwo szosowe... :>

Opublikowano

no dobra ta rure od dolotu to ogarne sam a czyszczenie to i tak powiem gościowi bo jutro tata bierze auto i zostawi u mechaniora :P ale powiem mu co ma zrobić a nie że pół auta jak zwykle do wymiany :P

najbardziej to ja tam musze audio i wydech ogarnac hehe :D

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Witam witam z rana

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano
:kawa:
Opublikowano
:siema: ja juz po edukacji :decayed:
Opublikowano

aaaeee sssiiieeee ccccczzzzoooorrrrraaajjjjjjjj aaaaaaaa ebbbaaałłłłłeeeeemmmm :kox: :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 12:15_________________________________________________chyba nie dotrę na spota dziś :no: :no: leczę się :beer1: :beer1:[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 12:16_________________________________________________chyba że ktoś po mnie podjedzie to wtedy chętnie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hyhyh jakbym w lodzi byl to bym podjechal a co :D

Opublikowano

wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć :good: :good: :good::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć :good: :good: :good::decayed: :decayed: :decayed:

No właśnie nie możesz, bo Seba nie podjedzie :tongue4:

Opublikowano
:hi: bandziory , moze do was zajrze dzisiaj na spota, bedzie ktos z VAG :cool1:
Opublikowano

O, to możesz Mariano Italiano zgarnąć :D :D :D

Ja mogę wziąć VAG-a. Chętnie w końcu podepnę się pod Twój "interfejs" :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

No właśnie nie możesz, bo Seba nie podjedzie :tongue4:

ale jak by był w Łodzi to by podjechał - liczą się chęci , chociaż dobrymi chęciami to piekło wybrukowane :> :> :>[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 13:15_________________________________________________

O, to możesz Mariano Italiano zgarnąć :D :D :D

Ja mogę wziąć VAG-a. Chętnie w końcu podepnę się pod Twój "interfejs" :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

i to jest pomysł dnia !!!!!!!!! :good: :good: :good: :good: :good: