Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czemu to nie masz czasu?:) wpadaj do nas ja probuje namowic wszystkich na jakiegos grilla na malince czy cos:D

To zaloz gaz jak duzo pali:D nie patrz na spalanie tylko ciesz sie z jazdy:D ja swojemu nie wypominam spalania:D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hyhhyhy dobrze goda :P

napewno pali Ci w normie to ropa drozeje po prostu :D[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 12:10_________________________________________________a to sobie wkleje

Opublikowano

Właśnie nikomu nie nadepnąłem na odcisk, stron "podejrzanych" nie odwiedzam, jakiś super ważnych danych na kontach nie mam, konto w banku raczej bezpieczne, wszystko potwierdzane sms'em. Też myślałem, że to dzieciaki, ale po cholerę drugi raz włamywali mi się na konto mailowe o2? Teraz jeszcze zabrali mi g-maila, facebook'a, na gg i allegro hasła od razu zmieniłem... Forum jak widać mi działa. Tak w ogóle, to już chyba nie są szczeniackie zabawy, skoro doszliśmy z kimim do wniosku, że jakieś gówno w stylu backdoor'a mam na routerze...przez godzinę męczyłem się z tym neostradowym gównem, robiłem twardy reset, konfigurowałem internet i wszystkie kanały dostępu do routera od nowa... Teraz zostaje mi tylko format kompów i mam nadzieję, że na tym się skończy. Ponadto, loguję się po SSL'u, więc hasła nie leciały w jawnej postaci...Jakby ktoś to przechwytywał z routera, to by sobie musiał je łamać jakimś programem, także aby leciały jawnie, musiałbym mieć keyloggera na dwóch kompach, albo coś w tym stylu... gmail mi nie chce oddać mojego konta, nie wiem, czy z o2 nie wysyłali jakiś maili niewidomej treści... masakra. Kazałem zablokować dostęp do konta i znów muszę wysłać wniosek, żeby mi oddali prawo dostępu. Zaczyna mnie to wszystko wkurzać, bo jako student nie sram kasą i nie sądzę, żeby ten atak miał coś z tym wspólnego. O co tu do cholery chodzi?

Opublikowano
  • Autor

kurde dziwna kwestia :/

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

musze pomyslec co by tu racjonalnego wykminic hmmmm

a tak z innej beczki mam bilet na euro na cwiercfinal w gdansku sam nie pojde bo az takim fanem nie jestem wiec moge go ladnie popchnac

minus jest taki ze jest jeden ale za to fajne miejsca bo to jest kat 1 czyli blisko srodka :)

jakby ktos byl chetny to dajcie znac na pw czasu malo bo do srody trzeba je oplacic ;( :confused4:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 13:11_________________________________________________Bartek a czy Ty masz adres ip tego kto sie wlamuje ?? bo cos kiedys wspominales ze masz chyba ?? wezno mi go ladnie zapodaj :D

Opublikowano

Sprawdzałem na WhoIs, ale wiem tylko tyle, że Toya i że z Łodzi;p

Opublikowano
  • Autor

dawaj adresik :D

Opublikowano
:cool1: czy można zmienić ten baner ? już wolę propozycje Kminiego :kwasny:
Opublikowano
  • Autor

mowisz i masz :)

Opublikowano

Ale jak znajdziecie goscia to co trzeba by go spalowac w tym momencie juz chyba bo jakiegos polubownego wyjscia to ja z owej sytuacji nie jestem w stanie sie dopatrzec... becki jak sie patrzy:D bo liczy sie sila masa pier**l......ecie niech mu ziemia lekka bedzie:D

Opublikowano

A czemu to nie masz czasu?:) wpadaj do nas ja probuje namowic wszystkich na jakiegos grilla na malince czy cos:D

To zaloz gaz jak duzo pali:D nie patrz na spalanie tylko ciesz sie z jazdy:D ja swojemu nie wypominam spalania:D

wiesz jak bym miał co najmniej 150kucyków to bym mu tego spalania nie wypominał :D ten mój silniczek za dużo pije :P od początku mam problem :D ale mam nadzieję że w czerwcu dam rade to ogarnąć.

Czyli:

uszczelka pod głowicą

i dojście co jest nie tak z czujnikiem g2/g62(bo coś go tam non stop niepokoi ;/ i przez niego spalanie większe najprawdopodobniej jest)

Ale mimo problemów autka nie sprzedam :D a nawet będę się za kolejnym rozglądał jak sprzedam Tigre :D

Opublikowano
:siema:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 15:14_________________________________________________Bart gdzie byles jak cie nie bylo :gwizdanie: :naughty:
Opublikowano

ni eno Klusiu widze ze nowa praca Ci sluzy coraz wczesniej na forum do tego na spotach bywasz tylko pogratulowac :)

Opublikowano

Kimi podeślesz mi te moje logi na PW

Opublikowano

ni eno Klusiu widze ze nowa praca Ci sluzy coraz wczesniej na forum do tego na spotach bywasz tylko pogratulowac :)

:decayed:
Opublikowano

:cool1: czy można zmienić ten baner ? już wolę propozycje Kminiego :kwasny:

No nie wiem, czy traktować to jako komplement, czy jak? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Bruno_74, zaraz poleci.

Opublikowano

Fotka genialna, tamą bije na łeb

Opublikowano

Bruno_74 jest dokladnie tak jak mowilem wczoraj - jak z Pantonem robilismy logi to przeplywka pokazywala 145.03g/s przy 5840obr/min. w tym samym momencie MAP pokazywal doladowanie 1380mbar czyli jakies 0.38-0.4bara

wlasnie dlatego uwazam ze przeplywka pokazuje za duzo - takie wskazania oznaczalyby ze masz okolo 180KM ale w polaczeniu z przedstawionym cisnieniem doladowania nie jest to mozliwe

Opublikowano

ja mam problem z meganką dziewczyny ale mam nadzieje że jakoś ogarne to nienajwiększymi kosztami hehe :D troche licze na DJa ale to mu potruje jak juz ogarnie te hasła i wzystko :D

Opublikowano
:hi: dzieki za nowy banerek :wink4: Malinka na grilla była ok :) muszę ogarnąc trochę furmankę przed urlopem, jutro geometria i klima serwis a VAG może jeszcze coś podpowie :mysli: