Panda z Teksasu Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 no dobra czas sie zbierac tam do Was powoli
Kimi Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Magdalenah, no i co? Miałaś przyjechać, ja VAG-a specjalnie dla Cię taszczyłem przez pół miasta i znowu mnie wystawiłaś :disgust: :decayed: :decayed:
MarianekZg Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Magdalenah, no i co? Miałaś przyjechać, ja VAG-a specjalnie dla Cię taszczyłem przez pół miasta i znowu mnie wystawiłaś :disgust: :decayed: :decayed: no i ja czekałem ;( ;( ;( BTW
Seba_LDZ Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Magdalenah, no i co? Miałaś przyjechać, ja VAG-a specjalnie dla Cię taszczyłem przez pół miasta i znowu mnie wystawiłaś :disgust: :decayed: :decayed: no i ja czekałem ;( ;( ;( BTW uuuuaaaaaa DJ banke trafil :notworthy:
Panton Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 spoko u dziewczyny była zmiana planu nie z Jej winy więc pełen luz... ps: piękny wynik ps2: telefon mi działa
Seba_LDZ Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 :decayed: tak czy siak wazne ze jest 100 000 wyswietlenie
chriss Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 coś mnie jakieś choróbsko bierze czy coś pewnie klima daje o sobie znać
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 ze spota ? tak Seba ze spota :> Siostre bylem odwiesc na jakas wioche za lowiczem
MarianekZg Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 :hi: f*ck żeby tak mi się chciało jak mi się nie chce :wallbash:
Seba_LDZ Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 no nie powiem Mario ale ja tez jakos nocy nie przespalem dobrze i kurde nie chce mi sie jak cholera :wallbash:
MarianekZg Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 no nie powiem Mario ale ja tez jakos nocy nie przespalem dobrze i kurde nie chce mi sie jak cholera :wallbash: Seba ja to się dziwię, że w ogóle sypiasz bo ja chyba bym nie spał tylko polował na tego twojego sąsiada-pojeba i obserwował co tym razem wyrzuci przez okno i na czyje auto :disgust:
Rekomendowane odpowiedzi