klysek Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 się tu tak sentymentalnie zrobiło sentymenalnie
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 o Krzychu mam sprawe powesz mi w jaka mam zarowke postojowa
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 odpowiednia :polew: Bartas i tu sie mylisz nie jest odpowiednia bo swieci na zolto a z xenonami troche mnie to irytuje i chce sobie ledowa wstawic spaloną spalona nie jest
chriss Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 o Krzychu mam sprawe powesz mi w jaka mam zarowke postojowa pewnie W5W 12V5W [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:45_________________________________________________załóż sobie leda tylko kup taką juz z rezystorem
frugodh Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Tomek nie kupuj ledowych, ja u siebie założyłem, po 3 miesiącach w jednej 3 diody już mrugają więc dogorywa ;/gówno warte a u Ciebie jak masz xenon to będą h6w[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:47_________________________________________________w5w są w zwykłych lampach, Tomek ma xenon i tam jest h6w
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja dzienne mam ledowe i w sumie spoko dzialaja rezystorki wstawione i smiga no ale z xenonem dziwnie to wyglada tutaj biale swaitlo a tu taka postojowka zolta sie pali
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zmieniaj te postojówki i będzie miło - W5W, czyli takie najprostsze wtykane Zamówiłem sobie graty na kolejne emulatory i mnie wydymali - nie dorzucili jednej kostki - tak to jest, jak człowiek nie dopatrzy od razu, a że to duża firma, to kazali mi wszcząć "procedurę reklamacyjną" hahahaha - tia....na pewno. Byłem w ogóle dzisiaj w zgierzu, nawet myślałem o miśkach i magdzie, ale czas naglił....szkoda, że dojazd do ezg zawsze musi być tak czasochłonny... Fakt faktem - pilota klientowi zakodowałem, zadowoleni, a to najważniejsze;) Jutro kleję emulatory:D
Adas Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 kurczę, jestem przynajmniej raz na 2 tygodnie w Łodzi i nie mogę nikogo spotkać, dzisiaj trochę pojeździłem i co, gdzie się podziewacie :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 wolniej jezdzij my sie tulamy po lodzi
Adas Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 wolniej jezdzij my sie tulamy po lodzi ale macie takie fajne 3-pasmówki :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 00:20_________________________________________________idę spać, za 5 godzin wstaje do roboty, pozdro
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 no i kurde środa dopiero tragedia jakas a dzisia 8 godzin to na bank bede w pracy i bardzo mnie to nie odpowiada
Rekomendowane odpowiedzi