DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kogo pojebalo z ta godzina, ku***... Ty no...k***a, bez przesady - najlepiej, jakby Ci do domu podjechać i jeszcze choinkę do auta włożyć B4rt4s - wygoda kosztuje
Bartas Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 nie to ze jestem nie mily ale chce byc pierwszy w kolejce bo musze jechac na wioche i tak na prawde nie odowiada mi ten termin, ale syfu w srodku tez nie chce miec :}
bartek1605 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 też bym się wybrał na pranko ale mam dyżur w sobote
Kimi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 nie to ze jestem nie mily ale chce byc pierwszy w kolejce bo musze jechac na wioche i tak na prawde nie odowiada mi ten termin, ale syfu w srodku tez nie chce miec :} Jakie kurna wymagania, może jeszcze hostesse Ci podstawić? :decayed: :decayed:
Bartas Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Kimi rozowy chlopcze moze byc i hostessa, byle by prala za mnie
Kimi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Kimi rozowy chlopcze moze byc i hostessa, byle by prala za mnie I co jeszcze? Moze lodzika do tego? :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 hehehehhe Frugo w pyte przyzsawy kiedy moge podjechac ?? :D
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Weekend :banan: :banan2: :banan3: :yeah:
Magdalenah Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 matko jaka ciemnica będzie chyba łomot z ulewą zaraz - tak bywa tuz przed weekendem
Magdalenah Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 standard taaa 16:00 i ulewa myk na łeb......
frugodh Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 hehehehhe Frugo w pyte przyzsawy kiedy moge podjechac ?? :D A ty w łodzi jestes? Mozesz wpadac jak ci wygodnie. wysle ci numer tel na priv
chriss Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 trochę tylko pokropiło a to co najgorsze przeszło bokiem
klysek Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 trochę tylko pokropiło a to co najgorsze przeszło bokiem pokropilo jak psu z pod ogona
Bartas Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 CI co czytali watek spalonej w aso audiki ... http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-1-9tdi-skora-navi-pelna-opcia-ful-i1698378523.html no k**wa paranoja
żbik Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 CI co czytali watek spalonej w aso audiki ... http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-1-9tdi-skora-navi-pelna-opcia-ful-i1698378523.html no ku*** paranoja Ktoś łyknie i będzie mega podjarany.. :polew:
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 a moją wypierzecie przy okazji? :decayed: Twoja fura jest niemobilna z deczka;D Pewnie dlatego, że pod maską nie ma już nawet murzynów do napędzania :decayed:W ogóle to podoba mi się Twoja kierownica.... :gwizdanie: Chyba u mnie w aucie wyląduje W kwestii prania - przyjeżdżacie do mnie i jedziemy do Grześka (2km dalej). wezmę jakiegoś grilla, więc jak ktoś chce, to zabiera kiełbę, ew. kupimy na miejscu gdzieś. Grzesiek mówi, że nie pijemy jakoś specjalnie, bo musi jeszcze jeździć potem, czy tam w niedzielę, więc jakieś piwka mogą być do kiełbasy uuu to lipa co do kierownika to mówiłem Ci kto tak robi, więc ślij swoją
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 witam wlasnie wrocilem ze stalowej woli ulewa w sulejowie jak c**j ze nic nie bylo widac a pozniej korek na 5km w ktorym spedzilem 2 godziny idzie oszalec ale w druga trone byl lepszy bo od piotrkowa do sulejowa
chriss Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 korek na 5km w ktorym spedzilem 2 godziny idzie oszalec ale w druga trone byl lepszy bo od piotrkowa do sulejowa standard dopóki mostu nie skończą :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 20:58_________________________________________________często w nim stoje
MarianekZg Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 CI co czytali watek spalonej w aso audiki ... http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-1-9tdi-skora-navi-pelna-opcia-ful-i1698378523.html no ku*** paranoja czyli, że to ta zjarana :mysli: :?::?::?:
Rekomendowane odpowiedzi