marcindlug Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 proste pytanie - czy kratki nawiewow z anglika pasuja czy jest z nimi jakas grubsza zabawa ? pytam o boczne bo srodkowa jest wlasciwie identyczna
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 proste pytanie - czy kratki nawiewow z anglika pasuja czy jest z nimi jakas grubsza zabawa ? pytam o boczne bo srodkowa jest wlasciwie identyczna Kolego Marcinie zadales za trudne pytanie, niestety nie potrafie udzielic Ci na nie odp nie masz jakiegos latwiejszego np czy bedzie jutro padac, wtedy odpowiem ze zapewne bedzie :>
Seba_LDZ Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 ee no mnie sie wydaje ze beda aczkolwiek jak lewa rozni sie od prawej w sensie wielkosci czy ksztaltu to pewnie nie wejda ale wydaje mi sie ze powinny byc identyczne wiec podejda to tak na logike
marcindlug Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 DJ ! bedziem lutowac ! wiem ze masz mnie juz dosc ale zapowiem sie publicznie to moze nie bedziesz robil scen ;P <3 :*
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Jak skasujesz pięć ostatnich znaków wypowiedzi, to pogadamy Szamkowóz ma już skręconą skrzynię z jednomasem+prawie nowym sprzęgłem, przeswapowaną klimę (na szczęście stara łapa pasuje do AVF'a) i niedługo będzie do tego wszystkiego miał silnik pod maską Szaleństwo... A teraz DJ idzie odpocząć i spać
Seba_LDZ Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Jak skasujesz pięć ostatnich znaków wypowiedzi, to pogadamy Szamkowóz ma już skręconą skrzynię z jednomasem+prawie nowym sprzęgłem, przeswapowaną klimę (na szczęście stara łapa pasuje do AVF'a) i niedługo będzie do tego wszystkiego miał silnik pod maską Szaleństwo... A teraz DJ idzie odpocząć i spać :shocked: grubo w piatek przyjade z marcinem :polew: :polew: to jeszcze Szamkowozem sie polata :polew: oczywiscie zarcik [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 00:46_________________________________________________ :hi:
MarianekZg Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Jak skasujesz pięć ostatnich znaków wypowiedzi, to pogadamy Szamkowóz ma już skręconą skrzynię z jednomasem+prawie nowym sprzęgłem, przeswapowaną klimę (na szczęście stara łapa pasuje do AVF'a) i niedługo będzie do tego wszystkiego miał silnik pod maską Szaleństwo... A teraz DJ idzie odpocząć i spać :shocked: grubo w piatek przyjade z marcinem :polew: :polew: to jeszcze Szamkowozem sie polata :polew: oczywiscie zarcik [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 00:46_________________________________________________ :hi: To u niego jest jednomas :?: :?::?: U mnie jest dwumas - a niby taki sam :mysli: BTW :hi:
Fipomat Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Panowie zapytam na ogólnym może będzie więcej odpowiedzi niż w wątku do tego przeznaczonym:) Gdzie w Łodzi polecacie założyć instalacje gazową?! Słyszałem dobre opinie o NAGAZ Stefanowski. Zakładał tam może ktoś!?
MarianekZg Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Panowie zapytam na ogólnym może będzie więcej odpowiedzi niż w wątku do tego przeznaczonym:) Gdzie w Łodzi polecacie założyć instalacje gazową?! Słyszałem dobre opinie o NAGAZ Stefanowski. Zakładał tam może ktoś!? Podlatuj na spota w Niedzielę - zapewne ktoś powie ci coś ciekawego :good: :wink4:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 08:07_________________________________________________ :witch: do roboty. Miłego dzionka dla wszystkich
Seba_LDZ Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Mario jest tez u niego dwumas ale mozna zalozyc jednomas bedzie mniej problemowy aczkolwiek slyszalem opisnie ze moze telepac autem tak czy siak ja zalozylem dwumas do siebie Fipomat tyle czasu na forum i dopiero teraz zawitales na lodzki ?? :bicz3:
kanu Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 nie bij chłopaka, się przestraszy i dopiero będzie
Rekomendowane odpowiedzi