Seba_LDZ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 moze jakies nowe kandydatki na baner ??
kanu Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 qrde poszedłem ostatnio do fryzjera więc się pewnie nie wywinę, przyznaję to ja
Seba_LDZ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 :polew: :polew: dobre [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 10:48_________________________________________________moze ktos sprawdzic w etce jakie glosniki bose sa w a4 i czy podejda z innego modelu tez bose ale np z a8 czy a6 ??
Kimi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 moze jakies nowe kandydatki na baner ?? Seba, pogrzeb trochę w necie w tym kierunku: Veronika Fasterova :naughty: Ja tu nie będę gołymi d*pami świecił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Panton Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 http://www.accessoriesbin.com/VW-Audi-Oil-Drain-Adapter.htm gdzie to można kupić/dostać?
Seba_LDZ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 e bay albo usa jak chcesz cos to bede mial transport z usa niedlugo
Panton Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 jak bez tego odkręcam filtr to wiadomo... w filtrze jest olej i wszystko leci na mnie... a sporo tam tego jest...
Panton Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 nom dokładnie.... ale jak tego nie znajdę w PL to sobie śrubokrętem poradzę.. i spuszczę ten olej z filtra a dopiero wtedy odkręcę...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 heheh wiesz na dobra srpawe to mozna cos samemu wyrezacy typu jakis lejej z uchwytem i do tego rurka
klysek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 co tam jak tam widze ze ostatnio rezania poszlo do przodu :gwizdanie: poruszacie waszkie problemy cywilizacyjne bardzo motoryzacyjnie i kulturowo sie tu u nas zrobilo
marcindlug Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 co wchodzilo w pakiet oswietlenia w poliftach ? na bank byly to lampki czerwone i biale w drzwiach, oswietlenie nog po otwarciu drzwi, czerwone diody w lampce podsufitki. bylo cos jeszcze ?
Panton Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 co wchodzilo w pakiet oswietlenia w poliftach ? na bank byly to lampki czerwone i biale w drzwiach, oswietlenie nog po otwarciu drzwi, czerwone diody w lampce podsufitki. bylo cos jeszcze ? chriss ma B5 na wypasie.... :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 co wchodzilo w pakiet oswietlenia w poliftach ? na bank byly to lampki czerwone i biale w drzwiach, oswietlenie nog po otwarciu drzwi, czerwone diody w lampce podsufitki. bylo cos jeszcze ? Oświetlenie przygasało stopniowo, nie wyłączało się jak u nas w przedliftach od razu, ale nie wiem, czy o to Ci chodzi
Panton Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 heheh wiesz na dobra srpawe to mozna cos samemu wyrezacy typu jakis lejej z uchwytem i do tego rurka nie no rurki, lejki itp pierdoły nie problem...cała filozofia w tym zaworze... ale coś się wykombinuje
Rekomendowane odpowiedzi