Góral.tz Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 powiedz że ja cie przysyłam to coś z ceny zjedzie :good: [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________ a przyjedziesz po nas????????? :rolleyes: musze ogarnac sprawy w sobote bo moze i bym podjechal bo bede na troszke tylko a chetnie bym sie spotkal Seba ty nie na troszeczkę tylko na "grubasa" :drunk: :beer1: :beer1: :beer1: eh napił by się, jednak czasem dobrze gdzieś z kobieta jechać
Panton Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 czy ktoś ma na tym forum Audi S4 B7? bo szukam szukam i nawet jednej sztuki nie mogę znaleźć...
MarianekZg Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 czy ktoś ma na tym forum Audi S4 B7? bo szukam szukam i nawet jednej sztuki nie mogę znaleźć... Jest jeden który zamierza mieć :naughty: :good:
Panton Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 serio pytam bo ja szukałem i nie znalazłem nic... a nie chce mi się wierzyć by nie było nawet jednej osoby na całym forum, która by nie miała S4 B7
MarianekZg Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Melduję, że się odmeldowuję :decayed: :hi: Miłej nocki dla czuwających :good:
Panton Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Melduję, że się odmeldowuję :decayed: :hi: Miłej nocki dla czuwających :good: dla Ciebie też..
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Chwilka relaksu przy kompie i zaraz trzeba spać Na imprezę również zamierzam się wybrać Szamkowóz już ma elektrykę jako tako podłączoną, ale jeszcze silnika nie odpalałem... jedna kostka ucięta (teraz muszę szukać, jak piny mają być wpięte), czujnik biegu wstecznego uwalony, nie wiem, który kabel idzie z ECU do przekaźnika pompy paliwa i mam jeszcze 4 błędy na kompie...Fakt faktem - już bliżej, niż dalej To jak, Pany - pomoże ktoś z ustaleniem kolorów kabli w kostce 1J0 973 723 G? Jeszcze zajedwabiście by mi się przydała rozpiska EDC 15, żeby przyczaić ten kabel do pompy....
Seba_LDZ Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 pewnie bzdure wkleje ale co tam przynajmniej sie staralem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=80&t=299670&start=0 :D
marcindlug Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Chwilka relaksu przy kompie i zaraz trzeba spać Na imprezę również zamierzam się wybrać Szamkowóz już ma elektrykę jako tako podłączoną, ale jeszcze silnika nie odpalałem... jedna kostka ucięta (teraz muszę szukać, jak piny mają być wpięte), czujnik biegu wstecznego uwalony, nie wiem, który kabel idzie z ECU do przekaźnika pompy paliwa i mam jeszcze 4 błędy na kompie...Fakt faktem - już bliżej, niż dalej To jak, Pany - pomoże ktoś z ustaleniem kolorów kabli w kostce 1J0 973 723 G? Jeszcze zajedwabiście by mi się przydała rozpiska EDC 15, żeby przyczaić ten kabel do pompy.... a jak przylozysz mlotkiem to nie zadziala ? bledy nie przestana sie pokazywac ? moze warto najpierw tak sprawdzic... ;P
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Chwilka relaksu przy kompie i zaraz trzeba spać Na imprezę również zamierzam się wybrać Szamkowóz już ma elektrykę jako tako podłączoną, ale jeszcze silnika nie odpalałem... jedna kostka ucięta (teraz muszę szukać, jak piny mają być wpięte), czujnik biegu wstecznego uwalony, nie wiem, który kabel idzie z ECU do przekaźnika pompy paliwa i mam jeszcze 4 błędy na kompie...Fakt faktem - już bliżej, niż dalej To jak, Pany - pomoże ktoś z ustaleniem kolorów kabli w kostce 1J0 973 723 G? Jeszcze zajedwabiście by mi się przydała rozpiska EDC 15, żeby przyczaić ten kabel do pompy.... a jak przylozysz mlotkiem to nie zadziala ? bledy nie przestana sie pokazywac ? moze warto najpierw tak sprawdzic... ;P Owszem, metoda skutkuje, jednak trzeba wówczas je**ć centralnie w ECU - jedyne, co się pokaże, to "No response from controler"
wito505 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 HA HA HA HA no to mam silnik na wolności Obie poduchy puściły silniczek w górę poszedł i do przodu Chciał na wolność Jebaniutki, Tu macie foty na gorąco robione Jutro jak będę miał czas porobię jakieś artystyczne Mam nadzieję że się podobają heh
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 To ja mam prośbę do jakiegoś posiadacza AVF'a, np. Miśka... Interesuje mnie szara kostka (czujnika położenia wału korbowego), a uściślając - który pin ma jaki kolor - trzeba tylko odchylić gumkę i już wszystko będzie widać
Panton Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 dobre.... [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 01:34_________________________________________________ Malik miał S4 zgadza się..... ale wymienił na nową TTke.... dzięki za info bart
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 :hi: :hi: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 06:44_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi