Kimi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 hahhaha a napisze jeszcze Mario ze moglbym i Tobie Opitolic :polew: :polew: :polew: :polew: No nie wiem, co Kachna na to powie :decayed: :decayed:
MarianekZg Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 hahhaha a napisze jeszcze Mario ze moglbym i Tobie Opitolic :polew: :polew: :polew: :polew: No nie wiem, co Kachna na to powie :decayed: :decayed: Seba lubię Cię ale "Opitolić" to tylko Kachna :decayed:
klysek Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 cos ostatnio pod upadlo to nasze forum ;( jak nie mialem w robocie neta to jak wracalem do domu to musialem siedaziec zeby nadrabiac 30 str. a teraz moge tu nie wchodzic 5 dni i bedzie czytania na 12 min. ;( do roboty stare rowery ale mnie wzielo na pouczanie
MarianekZg Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 :hi: cos ostatnio pod upadlo to nasze forum ;( jak nie mialem w robocie neta to jak wracalem do domu to musialem siedaziec zeby nadrabiac 30 str. a teraz moge tu nie wchodzic 5 dni i bedzie czytania na 12 min. ;( do roboty stare rowery ale mnie wzielo na pouczanie też ostatnio o tym myślałem
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 heh wszyscy choruja moze dlatego mysle ze jak sie ladnie wszyscy zalecza to bedzie jak bylo dawniej spokojna Pana lokowana a wogole to :hi: [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 08:33_________________________________________________ :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ohayoo :hi: :hi: cos ostatnio pod upadlo to nasze forum ;( jak nie mialem w robocie neta to jak wracalem do domu to musialem siedaziec zeby nadrabiac 30 str. a teraz moge tu nie wchodzic 5 dni i bedzie czytania na 12 min. ;( do roboty stare rowery ale mnie wzielo na pouczanie też ostatnio o tym myślałem Pitolicie :cool1:
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Dzień dobry Idę sobie zaraz po kawkę i do lekarza - zobaczymy, co ciekawego mi House zdiagnozuje... A tym czasem...
Kimi Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 BTW, odnośnie tego, co wkleił rkwon :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Dzisiaj jest 1 wrzesień, a koło mnie tu w GD na Morenie jest bardzo duże liceum - no kurde, takie lachonarium rano wysiadło na przystanku, że aż mi się zakręciło w głowie :kox: :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 hehehe Ladny sexofon Kimi bylo cos wybrac do domu i wychowac po swojemu :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 hehehe Ladny sexofon Kimi bylo cos wybrac do domu i wychowac po swojemu :polew: :polew: Ojj, powiem Ci, że takie trzy wysiadły, że ja jebe - prawie takie wysokie jak ja (180cm), figurki jak z Fotoszopa, w obcisłych ciuszkach - oj, by sie działo :kox: :kox: :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 no to bylo chociaz zdjecie zrobic albo cos
Kimi Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 no to bylo chociaz zdjecie zrobic albo cos Wiesz, trochę głupio tak z telefonem latać i cykac zdjęcia licealistkom na przystanku :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 hahhahaha no to mowilem w domu kameralnie :polew:
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 hahhahaha no to mowilem w domu kameralnie :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 13:16_________________________________________________ bry , KAsiek zakupiłaś te seksowne botki ? :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 hahhahaha no to mowilem w domu kameralnie :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 13:16_________________________________________________ bry , KAsiek zakupiłaś te seksowne botki ? :gwizdanie: Foty dawać, foty :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi