marcindlug Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 ja zrobie maszyne wirtualna i udostepnie. jezeli komus bardzo zalezy to moge napisac instrukcje do samodzielnego zainstalowania calosci. jezeli nie jest to temat "na wczoraj" to w niedziele bede mial gotowy obraz
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 kiedys sobie zrobilem taka wersje unattended win xp troche sie instalowala ale mialem juz wszystko postawione co potrzebowalem na starcie stery nie stery programy taki mily pakiecik heh i gdzies zgubilem plytke
Kimi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Ohayoo :hi: :hi: dokladnie jak piszecie przesiadka z 32 na 64 bity to duzy skok ale trzeba wziasc poprawke na to ze ludzie ktorzy nie wykorzystuja w zadnym stopniu mocy 64 bitow czyli nie korzystaja z aplikacji zaawansowanych w jakiejkolwiek dziedzinie nie zauwaza roznicy dla mnie przeskok jest ogromny nie wspomne juz o tym ze choruje na pakiecik adobe mam cs4 a cs 5,5 ma juz kilka aplikacji 64 bitowych miedzy innymi aftera i premiera a na tym jest kolosalna roznica miedzy 32 bitami no po prostu przepasc [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 00:08_________________________________________________[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 00:29_________________________________________________ :decayed: [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 00:29_________________________________________________no wiec chyba znowu siedze sam kurna Dżizas, jaka suka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: W skali do 1 do 10 ma u mnie jakieś 9.75 :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 09:38_________________________________________________ a on nie potrzebuje iso pliku windowsa ? Tylko do instalacji, jakby to był nowy, czysty komp. Potem już nie potrzebuje.
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 dobra nie ?? :decayed: :decayed:
Kimi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 dobra nie ?? :decayed: :decayed: Cudeńko :kox:
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Dzień dobry :>[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 10:06_________________________________________________
Kimi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 No i się zaczęło :decayed: :decayed: Ja może potem, bo teraz za dużo luda dookoła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 siemka DJ co tam slychac dobrego
Kimi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 O właśnie, Bartuś, jeszcze raz dzięki za pomoc w niedzielę i sorry za zawracanie d*py :wink4: Męczył mnie o ten serwis w tej Borze już chyba z miesiąc :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 krajowy wyrób na koniec i trzeba znów zrobić coś pożytecznego, mimo niechęci [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 10:15_________________________________________________ siemka DJ co tam slychac dobrego Wszystko ok, tylko nadal kombinuję, żeby gdzieś wyjechać Szkoda, że nie mam ramy do wyprostowania a6, ale i ten problem trzeba będzie jakoś przeskoczyć BTW - skąd Wy bierzecie fotki tych "lachonów", bo ja mam tylko google grafika...? :>[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 10:17_________________________________________________Fakt, krajówki mamy fajne...grafików jeszcze lepszych, bo niestety .jpg "trochę" różni się od oryginału
Kimi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 To jeśli chodzi o wyroby krajowe, choć częściowo importowane, to mnie rozwalają pogodynki z TVN Meteo: Dorota Gardias i taka nowa, Weronika Diallo :kox: A Brodzikowa też niczego sobie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 nom pogodynki z tvn robia robote nie ma co a ja zdjecia czasem lykam z fb z jakichs ckm czy playboya
Kimi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 No średnio A co powiecie na Rosie Huntington-Whiteley? :kox:
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 E Viva Espana!!! ..koniec wklejanek, bo nic dzisiaj nie zrobię;p
Kimi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 E Viva Espana!!! ..koniec wklejanek, bo nic dzisiaj nie zrobię;p Oooo, ta jest w pytkę :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi