bartek1605 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Dj chociaz masz na a6 kase a nie bilem...bo nie bylo mnie na necie. i jesli nie jest fajna laska.... to Ty na prawde gejem jestes powiem ci tyle, że z wyra by jej nie pogonił :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 no to sie moze podzelcie jakims linkiem do zdjecia czy cos
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 FB - Sylwia Fijałkowska/nk - to samo + pabianice.
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 wytrzymajcie do konca :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Trololo 10 hours[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 17:01_________________________________________________
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 ta ? http://www.facebook.com/profile.php?id=100000694387878
klysek Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ta ? http://www.facebook.com/profile.php?id=100000694387878 ta to nie jakas znalazlem na nk to taka typiarowata chyba ze zalezy od fotki
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 no to DJ musi powiedziec ktora bo ta co podeslalem z fb calkiem calkiem
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 dokładnie... Foty na zasadzie "pokaż mi swoją łazienkę, a powiem Ci, kim jesteś!" Wiem już, jakie ma płytki w kiblu
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 no i masz no i sie nie dowiem
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 pierwsze słowo mojego posta wyżej stwierdza jednoznacznie, że znalazłeś właściwy profil na fb;]
klysek Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 dokładnie... Foty na zasadzie "pokaż mi swoją łazienkę, a powiem Ci, kim jesteś!" Wiem już, jakie ma płytki w kiblu czyli to wlasnie ona wg. mnie po zdjeciach z nk typiara
Bartas Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 fajna d*pa...ale tak jak mowie.... Dj jest pedalem, wlasnie sie dowiedzialem :polew: powiedz zeby na zlot przyjechala i puknela kazdego z nas :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 dokładnie... Foty na zasadzie "pokaż mi swoją łazienkę, a powiem Ci, kim jesteś!" Wiem już, jakie ma płytki w kiblu czyli to wlasnie ona wg. mnie po zdjeciach z nk typiara tu się zgadzamy, bo pokemonem zalatuje
Bartas Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 miales isc kosic :gwizdanie:
klysek Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 fajna pupa...ale tak jak mowie.... Dj jest pedalem, wlasnie sie dowiedzialem :polew: powiedz zeby na zlot przyjechala i puknela kazdego z nas :polew: :polew: trzeba DJ na rozowego zmienic jak Kimiasz
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 to kiedy ja na zlot zabierasz:D
Panton Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 dokładnie... Foty na zasadzie "pokaż mi swoją łazienkę, a powiem Ci, kim jesteś!" Wiem już, jakie ma płytki w kiblu czyli to wlasnie ona wg. mnie po zdjeciach z nk typiara tu się zgadzamy, bo pokemonem zalatuje dokładnie..... a co niektórzy to chyba są porządnie wygłodniali jeżeli im na widok tej laski ślinka leci....
Rekomendowane odpowiedzi