bartek1605 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 nie świeci się bo mu się tak chce tylko jest nie teges
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Siema miśki. Mam prośbę. Zaświecił mi się czek, skasujemy go na spocie w niedzielę? A wiecie, że ten pieprzony adapter mi nie działa i dupka wielka. Nie jestem w stanie na 100% stwierdzić, czy będę w niedzielę, ale jakby coś, to możesz po południu do mnie dryndnąć i podjechać, to Ci podłączę VAG-a :wink4: Mój numer: sześć zero osiem trzy zero siedem dziewięć dziewięć zero Adresu nie podaję, bo i tak wiesz, gdzie podjechać
pjngwjn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :> no dobra, bo ja też właściwie nie wiem tak na 100% czy podjadę na spota, bo mam co prawda uczelnię tylko do 15, ale potem mnie kobieta wyciąga na jazdę do portu a wiecie jak to schodzi. To byłbym w domciu tak gdzieś koło 16, zjem coś, dupkę umyję i zadzwonię w takim razie
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 a nie chwalisz się, jak oświadczyny? że przyjęte, to widać, ale mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy:)
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :> no dobra, bo ja też właściwie nie wiem tak na 100% czy podjadę na spota, bo mam co prawda uczelnię tylko do 15, ale potem mnie kobieta wyciąga na jazdę do portu a wiecie jak to schodzi. To byłbym w domciu tak gdzieś koło 16, zjem coś, dupkę umyję i zadzwonię w takim razie Git Jakby co, jesteśmy "yn tacz"[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 21:30_________________________________________________O właaaaśnie, jak tam Panna zareagowała na pierścionek i propozycję nie do odrzucenia ? :naughty: :naughty:
pjngwjn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Aaaa no właśnie, właśnie Pojechaliśmy do czarnego stawu (www.czarnystaw.pl) Pan kelner zaprowadził nas na piętro, gdzie było wiele stolików, ale tylko nasz przystrojony białym obrusem, wokół duużo kwiatów, świece, muzyka w tle. Usiedliśmy no i ja wpadłem w panikę, bo nie wiedziałem kiedy się za to zabrać i właściwie jak to zrobić no to zacząłem wymyślać: najpierw "dobra, jak zamówi to działam" - ona zamówiła jedzenie a ja beton - bez reakcji. Pot zimny zalewa, a ja dalej nic! No to potem "dobra, jak zje" - no i ja znowu nic Wreszcie jak napiła się troszkę trunku ( ) wpadliśmy w miłą gadkę, wreszcie wstałem, potem padłem na kolano, wyznałem jej miłość, spytałem o to o co miałem spytać w tej sytuacji i jaką usłyszałem odpowiedź ? -> "Kamil, wstań!" no to ja wtedy "nie wstanę dopóki mi nie powiesz!" - ona, że "TAK". No to ja radość, pierścień znalazł swe miejsce (k**wa kupiłem lekko za duży ) wpadliśmy sobie w ramiona, a potem to już poszliśmy do pięknego apartamentu, gdzie spędziliśmy noc. Tak wyglądały moje oświadczyny Dzięki, że spytałeś !
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 DJ zapytał pierwszy, na poprzedniej stronie Grunt, że usłyszałeś TAK :good: :good: :good: Gratulacje i wszystkiego najlepszego :decayed: :decayed:
pjngwjn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Tak tak wiem, że pisał pierwszy (wyświetliła mi się wiadomość, że ktoś odpowiedział podczas mojej odpowiedzi) poprawiam się -> DZIĘKI, ŻE PYTACIE Ty, a ja do Ciebie wysłałem smsa, z meldunkiem, odebrałeś go ? (kimi?)
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Tak tak wiem, że pisał pierwszy (wyświetliła mi się wiadomość, że ktoś odpowiedział podczas mojej odpowiedzi) poprawiam się -> DZIĘKI, ŻE PYTACIE Ty, a ja do Ciebie wysłałem smsa, z meldunkiem, odebrałeś go ? (kimi?) Nic nie doszło :no: Jeszcze raz: 6 0 8 3 0 7 9 9 0
pjngwjn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Dobrze zapisałem tylko zamiast wysłać do Ciebie to dałem do innego kumpla hehe Kimi, ile będzie się należało za usunięcie tego czeka?
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Dobrze zapisałem tylko zamiast wysłać do Ciebie to dałem do innego kumpla hehe Kimi, ile będzie się należało za usunięcie tego czeka? Pij, nie pie_rdol..... :kox: :kox: Nie pamiętam, z jakiego to filmu
pjngwjn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 hahaha krupnik czy pan tadeusz? Nie no serio pytam
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 hahaha krupnik czy pan tadeusz? Nie no serio pytam Serio mówię - daj se spokój Dla mnie to żaden koszt [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:19_________________________________________________Włocławek :gwizdanie: Za 2 godziny w domu
pjngwjn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 głupio mi cholera, ale w takim razie gdybyś czegoś potrzebował - wal. Jestem/będę Ci coś winien Tylko nie uśnij w tym pociągu. Apropo - ja się kładę, bo późno. Będę dzwonił w takim razie! Pozdrawiam all ! :hi:
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 dobranoc śpiochy :beer1: Ja jeszcze nie śpię
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Ja już nie spie od 6
Rekomendowane odpowiedzi