Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 13:52_________________________________________________swoja droga ciekawa ksywka
Panton Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 przerwa na The Game How We Do feat 50 Cent
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 kanu światełka :slina: Buty na zimę zakupione zobaczymy jak to się będzie latało :cool1:
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 kanu światełka :slina: Buty na zimę zakupione zobaczymy jak to się będzie latało :cool1: Mariusz bardzo dobrze ja mialem nokiany i tata tez ma obecnie i wg mnie najllepsze opony na zime
Panton Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nokian bardzo dobre na zimę
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 przerwa na The Game How We Do feat 50 Cent wow Pantonik wielki pluuuuuus za to :decayed: :good: :good: ja mam 3 sezon goodyer ultra grip7 tez daja rade dobra czas na klate plecy barki od tego sa ciezarki piksy zazucone trzeba isc walczyc
kanu Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 zdaje się kumpel nokianami się zajmował w Łodzi i jakieś oferty kiedyś mi pokazywał na nie... ale gdzie ja to mam....
Panton Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 "goodyer ultra grip7" ja na tym latałem i nic lepszego nie miałem.... za***iste opony
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nokian bardzo dobre na zimę właśnie też słyszałem takie opinie więc może będą gitez majonez
pjngwjn Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Siemka :hi: Pochwalę się - w niedzielę po południu KIMI podpiął się pod autko i żaden błąd nie wyskoczył Tzn. wywaliło, że jakiś siłownik od centralnego w którychś drzwiach jest zbyt słaby (już wiem ocb.) ale generalnie autko czyste, bez brudów Happy jak nie wiem co! Aaa, co do mojego radia -> Nie działają mi kasety, dlatego nie czytało mi tego adaptera aux. Czyli radio trzeba wywalić i kupić coś innego, chciałbym ori zostawić, sam już nie wiem..
Kimi Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Siemka :hi: Pochwalę się - w niedzielę po południu KIMI podpiął się pod autko i żaden błąd nie wyskoczył Tzn. wywaliło, że jakiś siłownik od centralnego w którychś drzwiach jest zbyt słaby (już wiem ocb.) ale generalnie autko czyste, bez brudów Happy jak nie wiem co! :good:
kanu Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Pochwalę się - w niedzielę po południu KIMI podpiął się pod autko i żaden błąd nie wyskoczył Tzn. wywaliło, że jakiś siłownik od centralnego w którychś drzwiach jest zbyt słaby (już wiem ocb.) ale generalnie autko czyste, bez brudów Happy jak nie wiem co! z wszystKIMI nie zginiesz :>
pjngwjn Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 z wszystKIMI nie zginiesz No i o to tu w tym chodzi!
Kimi Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Oj już nie przesadzajcie, pjngwjn mieszka może z 500 metrów ode mnie, co miałem nie podpiąć :cool1: :D
Kimi Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 http://w-bieliznie.pl/ :slina: :slina: :slina: :kox: :kox: :kox: :kox: :decayed: :decayed: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 http://w-bieliznie.pl/ :slina: :slina: :slina: :kox: :kox: :kox: :kox: :decayed: :decayed: :decayed: no ale zeby zydzic na zdjeciach i rozciagac malutkie z istocka albo z czego innego to juz przegiecie :wallbash: :wallbash: ja sprzatam w stringach jadalnych przebij to :polew: :polew:
zlota1977 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nokian bardzo dobre na zimę właśnie też słyszałem takie opinie więc może będą gitez majonez Misiek w X3 mamy na zimę Nokiany i Grzegorz sobie chwali a'propos ktoś porysował całą bemke i poszła na lakiernie, skurwy...ny nawet w Szwecji :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi