DeeJay_Kill Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Niestety nie załapałem się na trzytysięczną stronę;p Ale przynajmniej parę pożytecznych rzeczy zrobiłem
Panton Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :a4fan: Załapałem się na trzytysięczną stronę;p DJ załapałeś się
Seba_LDZ Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 o w morde :shocked: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 23:40_________________________________________________no nic to ide sobie popracowac
Seba_LDZ Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 musze zrobic do rana uloteczke przygotowac ja odrazu do druku oprocz tego ogarnac panel do zarzadzania wiadomosciami w takim jednym serwisie newspoint/netsprint wprowadzic poprawki na kolejna storne i poprawic logotyp i takie tam
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 przynajmniej nudzić się nie będziesz;) Martwi mnie delfinek, ale jeszcze mi przyszedł szatański pomysł z podmianką akumulatora, tylko w sumie niezbyt jest w tym logika;/
Seba_LDZ Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 eee no aku jest nowy no to jak przeciez kreci dobrze nie sadze ze to tego wina ja sie oczywiscie nie znam ale tak logicznie ogarniajac temat czekam na kabel jak dojdzie bede mogl na zimnym zobaczyc te no korekcje
Panton Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 aku w dizlu jest bardzo ważny ale by miał związek z tym paleniem po dwóch dniach stania to jakoś tego nie widzę.....
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Właśnie z tym aku to nie jest taka prosta sprawa, bo np. mój poprzedni wg mnie dobrze kręcił, a jak włożyłem nowy, to odpalał szybciej. Fakt faktem - to nie będzie jednak u Ciebie wina aku, po głębszych przemyśleniach. Nadal tylko nie wiem, o co tu chodzi...tandem pompa? elektryczna pompa paliwa?
Seba_LDZ Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 zaczalem grzebac i wyczytalem ze moga byc takie przyczyny : brudna przepustnica za male cisnienie na pompie lipne swieczki kiepski aku (ja mam s5 ktora ma moze z rok niecaly da sie sprawdzic czy wszystko ok z aku jakos ??) zaworek regulujący ciśnienie paliwa loo a to ciekawe jest wyjsc rano odpiac aku i zapalic jak zapali z dotyku okazuje sie ze w wielu przypadkach tak jest uszkodzony ecu silnika, nadaje sie do wymiany, silnik startuje rano z ustawieniami cieplego silnika i czasy wtryskow sa inne z tad problem z uruchomieniem to teraz niech mi ktos powie co to znaczy bo nei bardzo rozumiem ale domniemam ze nie kolorowo ?? [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 00:42_________________________________________________ :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 00:47_________________________________________________zobaczymy co napiszecie a ja wracam do roboty
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Fatalista;p Idź lepiej spać, zanim wymienimy pół samochodu
Panton Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 odpiac aku i zapalic jak zapali z dotyku okazuje sie ze w wielu przypadkach tak jest uszkodzony ecu silnika, nadaje sie do wymiany, silnik startuje rano z ustawieniami cieplego silnika i czasy wtryskow sa inne z tad problem z uruchomieniem ten co to napisał powinien pierdolnąć się w łeb czymś ciężkim........ ludzie to mają fantazje
Panda z Teksasu Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Ale ktoś to napisał profesjonalnie o jakiś czasach wtrysków i coś tam taka osoba jak ja (nieznająca się wcale) pewnie by uwieżyła w coś takiego
Seba_LDZ Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 hmm wiecie co to pisal Czaki22 a wydaje mi sie ze chlopak ma pojecie i wie co mowi pozatym inni w temacie w ktorym byla ta wypowiedz potwierdzili to co napisal[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 05:30_________________________________________________ Fatalista;p Idź lepiej spać, zanim wymienimy pół samochodu pozatym spanie jest przereklamowane czasami sie gorzej czuje po snie niz przed :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 06:41_________________________________________________powitac Prezessa
MarianekZg Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 cholera wstałem jakiś takiś zj....any - chyba faktycznie przereklamowane jest to spanie :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 nom dokladnie optymalnie to 3-4 godzinki wczoraj sobie kimnalem z zegarkiem w reku 17 minut heheh i to jeszcze podczas 17 min 3 razy sie obudzilem i mialem ze 4 sny jest moc
MarianekZg Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 :polew: jest moc :polew:
Rekomendowane odpowiedzi