Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 wow i nie napisal ze stare
frugodh Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TKfl94x3ptg#!
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 faaaaaaaaaaaajne fajny montaz fajna muza no i fajne muszle :kox:
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 mi to sie tam podoba z tego muza i różowe włosy:P
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 o tak rozowe wlosy miazdza system
mar_92 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam,czy był ktoś może w kinie na filmie ;Wyjazd integracyjny;
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 tez wlasnie zastanawiam sie czy isc
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 cos mi sie obilo o uszy cze kolejny gniot :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale dla glinki to bym ogladnal :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 :slina: dobra szmula jest nie ma co
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 byłem na "Wyjeździe Integracyjnym" jak dla mnie 7/10 widywałem lepsze polskie komedie ale Glineczka :slina: [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 19:56_________________________________________________
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 no kurde jest naprawde meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega łania :decayed: [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 20:17_________________________________________________
ALBINN Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 No moim się żaden nie interesuje a dobiega 200 setki i 10 lat, także gadał dziad do obrazu znamy te śpiewy i żale pt. "znajomy mówił..." jeśli szuka zaś kolega dobrego mechanika od Audi i diesli to polecam Pana który wymieniał rozrząd w moim i jest specem od tych silników ( też płacze ale że roboty przy nim dużo bo bardziej zaawansowany niż 1,9 ) Pan ma warsztat koło Castoramy -Diesel Service za osiedlem i dokładnie po tej samej stronie co Castorama. Zaznaczam nie jest to jakiś Pan Kazio co okazjonalnie sobie dłubie w garażu. Żadnego innego nie polecę bo krótko mówiąc - reszta nie ma zielonego pojęcia o silniku 2,5 TDI. takie gadanie dotyczy kazdej marki. przed audi jezdzilem alfami i wg miejskich legend dzien zaczynalem od wizyty u mechanika wychodze z zalozenia ze "jak dbasz tak masz" i nigdy sie na takim podejsciu nie zawiodlem. Za którą Castoramą w Łodzi są trzy a pewnie mi sie przyda :gwizdanie: Z Kolegą się zgadzam jak dbasz tak masz
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Kolego jadąc ze Zgierza do Łodzi skręcasz w lewo za Castoramą - jadąc, mijając drugie światła zobaczysz warsztat po lewej stronie, dojeżdżasz do następnych świateł zawracasz i jesteś na Miejscu - Prowadził Cię Mario Vel Misiek :decayed: [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 20:45_________________________________________________michal56123 nie czaj się :decayed: :wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 21:01_________________________________________________Zgierzanin pewno się często mijamy w tym zacnym mieście :>
ALBINN Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Dziekóweczka mówiąc za Castoramą w lewo myślisz na rondzie tak???
Rekomendowane odpowiedzi