frugodh Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 czytalem, niech spier @$#%$* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 taaaa dokładnie niech mnie cmokną w d*pę, to niech oni mi udowodnią że mam radio, tv albo komputer, a nie ja mam udawadniać że nie mam. Do mieszkania wejść Ci nie mogą więc sprawa dla mnie prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 yyyyyyyyy a radio w tel komórkowym?:)hehehe w sumie jak CIę dopadną na ulicy to masz przy sobie radioodbiornik-hehe i mozesz słuchać ich wypocin na krajowej "jedynce,dwójce,trójce":)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://besty.pl/221574 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://besty.pl/221574 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://besty.pl/221574 :> :> :> pani w CTS-V też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 oj nie powiem nie:)ładne pączusie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ladniunie bllizniaki mniammmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 nooo slodko 92,5 zaliczone ale lokiec dalej napierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Seba coś na bolący łokieć - przykładaj kiedy tylko możesz :> :> :> :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mario mogles swoja Glinke wkleic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Seba coś na bolący łokieć - przykładaj kiedy tylko możesz :> :> :> :naughty: daaaaaaamn to aby napewno na lokiec ?? :slina: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Na co byś nie położył to przejdzie [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 19:29_________________________________________________ Mario mogles swoja Glinke wkleic :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: później by było za wklejanie fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 19:45_________________________________________________Cytat: Wy k**wy j**ane - krzyczał do strażników! Zatrzymany twierdził, że jest szatanem Nieznany mężczyzna poinformował strażników miejskich, że na ulicy Moniuszki dzieją się dantejskie sceny - bicie, krew, skakanie po autach. Na miejscu patrol zastał grupę szarpiących się mężczyzn, którzy na widok strażników rozbiegli się. - Jeden z taksówkarzy i właściciel bmw wskazali nam mężczyznę, który skakał po ich samochodach. Zachowywał się jak opętany, cały czas wychwalał szatana, krzyczał, że wszystkich pozabija - mówi Radosław Kluska z łódzkiej straży miejskiej. - Miał ranę na prawej dłoni i liczne otarcia na twarzy i głowie. Gdy strażnicy zbliżyli się do mężczyzny, ten zaczął krzyczeć: "k**wy j**ane, zostawcie mnie bo was pozabijam" oraz "Jestem szatanem i was sk***ysyny zabiję". Splunął w twarz strażnikowi i próbował go uderzyć... - Ponieważ był bardzo agresywny użyliśmy wobec niego gazu i kajdanek - dodaje R. Kluska. Okazało się iż zatrzymany cierpi na schizofrenię paranoidalną. Jego brat groził strażnikom, że zna wysoko postawionych policjantów i dziennikarzy z TVN i zrobi wszystko, by wyrzucono ich z pracy... :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 strona ekspresu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 z sadola akurat wyczytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 weź ty nie czytaj takich świnstw :bicz3: cmok z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 heeh oj tam oj tam swinstw ?? :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi