Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tomek sr** na tą uczelnie tam będzie lepsza zabawa no wiem ze bedzie lepsza zabawa zobacze jak ten semestr zakoncze bo w przyszylm mam prace pisac wiec mzoe nie bede musial jechac
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mario....na pewno milusie w dotyku to jest i w ogóle takie bardzo fajne Pięknie wygląda:) alcantarę na listwach będę musiał pomacać;D
marcindlug Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 moge moje podrzucic jutro do pomacania
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 To to tam cicho qrde bądź i zdrowiej;D Nie wiem, czy mogę podkablować, ale sądzę, że mi wybaczy - rkwon ma osiemnaste urodziny!! NAJLEPSZEGO!!!
marcindlug Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 kryzys minal i jestem na chodzie. caly dzien nic nie zrobilem to teraz siedze i pisze wiec widzimy sie jutro DJ Seba - wsiewo haroszewo z dniom rozdenija ! :*
marcindlug Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 mam nawet dwie tylko zadna nie jest oklejona
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 to co chcesz dac do macania :gwizdanie:
marcindlug Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 gdybys czytal to wiedzialbys ze dekory dekory leza od miesiaca i czekaja na swoja kolej - Raga bardzo sie postaral i sa piekne
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 a co z nimi zrobil ?? bo mowimy o tych listwach co moje niczego nie przypominaja
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Slyszelisciee cos o sobotnich gokartach?
MarianekZg Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 :decayed: Pakuj się i spadaj a nie zęby szczerzysz BTW 100 Lat Byku :good:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :notworthy: :notworthy: pamietaj ze na weekendzie albo jakos skajpik
Rekomendowane odpowiedzi