Panton Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a to byś jeszcze musiał kłysek do partii się zapisać... książeczkę sobie wyrobić... w zebraniach uczestniczyć czynnie LOL
klysek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a to byś jeszcze musiał kłysek do partii się zapisać... książeczkę sobie wyrobić... w zebraniach uczestniczyć czynnie LOL :polew: bractwo piwa
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 tak poważnie to normalny jesteś chłop i nie potrzebujesz jak inni leczyć kompleksów statusami czy funkcjami
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 A ja tez mam taki kolorek, jak na przyklad Panton i wiecie co - nic Jakbym mial rozowy, to by bylo - nic Jakbym mial zielony, to bym na forum chyba zamieszkal, jak zolty, to bym mogl robic, co bym chcial, a jak czerwony, to by nie bylo Huga Tak na powaznie - wali mnie ranga
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 są jeszcze normalni i za to im chwała
Panton Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 marcindlug nie może spać..... :gwizdanie:
marcindlug Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 sen jest dla slabych w nocy sie pracuje
klysek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 sen jest dla slabych w nocy sie pracuje ja dzisiaj tez work ;( ale w zamian jutro relax i od czwartku weekend
Seba_LDZ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 ja znam jeszcze jedna alternatywe albo sie gra w pokera i pije ;p
klysek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 nie spimy pracujemy albo lepiej idzmy spac
jaczek7 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 nie spimy pracujemy albo lepiej idzmy spac nie śpimy pracujemy,
klysek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 nie spimy pracujemy albo lepiej idzmy spac nie śpimy pracujemy, zgadza sie pracujemy jeszcze ,za 30 min bedzie 24 h
smol Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ty klys ty za to płacisz • Każdy Klubowicz ma prawo wystąpić z Klubu w dowolnym momencie po złożeniu wniosku w formie elektronicznej. • Opłata wpisowa nie ulega zwrotowi i przepada na rzecz Klubu. • W momencie utraty statusu Klubowicza zainteresowany zostanie o tym powiadomiony mailem lub przez prywatną wiadomość. • W chwili utraty statusu Klubowicza osoba traci wszelkie prawa i przywileje z nim związane.
jaczek7 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 nie spimy pracujemy albo lepiej idzmy spac nie śpimy pracujemy, zgadza sie pracujemy jeszcze ,za 30 min bedzie 24 h niezły masz ten dyżur
klysek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 nie spimy pracujemy albo lepiej idzmy spac nie śpimy pracujemy, zgadza sie pracujemy jeszcze ,za 30 min bedzie 24 h niezły masz ten dyżur kardiochirurg :polew:
Rekomendowane odpowiedzi