Seba_LDZ Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 mowilem umyj a tam widze cos pomaranczowego draske zbierasz ?? kurde kupie Ci zapalniczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 zainspirowałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 a co to za homoseksualne praktyki ? az strach wejsc do dzialu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 na spoty zakładam stalowe gacie bo zaczynam się czuć niepewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dlatego ja wychodze pa !!! P.S. wiedzialem, że 6sense to Ty ale nie rzucilo mi sie w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Seba stronka a tydzień temu właśnie rozmawiałem z kumplem ze jego znajomy salon otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Seba stronka a tydzień temu właśnie rozmawiałem z kumplem ze jego znajomy salon otwiera no to moze mamy tych samych znajomych dawaj nazwiska i powiazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Seba stronka a tydzień temu właśnie rozmawiałem z kumplem ze jego znajomy salon otwiera no to moze mamy tych samych znajomych dawaj nazwiska i powiazania hehehe może ale myślę ze raczej nasi znajomi się znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 :decayed: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 00:32_________________________________________________ -21 na blacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 :hi: - 19'C "mysza' całą noc na testach a rano najważniejszy czy zagada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam u nas -20 jest ktoś zainteresowany http://tablica.pl/oferta/dzialka-2h-pajeczno-IDrFVW.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Cena: 60 000,00 zł Powierzchnia: 20000 m2 dobry metraz i dobra cena ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Za 2h to super cena mogły by być dwie działki budowlane bo jest szerokość 60 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 nie no z ciekawosci pytam bo to malo chyba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Seba może by kupić tą działeczkę jakiś biznesik rozkręcimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 brać kasę i kupować za rok sprzedacie za dwa razy tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 też się działką zainteresowałem, ale skąd tu tyle dukatów brać...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 brać kasę i kupować za rok sprzedacie za dwa razy tyle to poczekaj ty rok i sobie sprzedaj za 2x tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jeś nie woła to i tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Sebek http://uroda.onet.pl/fotogalerie/studniowkowa-kreacja-polskiej-piesciarki,5013230,11254468,galeria-maly.html#photo11254468 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi