klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Tylko ze to bedzie moje 1 spotkanko w tym gronie jakas flaszka by sie przydala na hmmm... jakas integracje zrobic a to jeszcze ci nikt nie poweidzial ten kto zajezdza pierwszy raz kazdemu flaszke na glowe stawia
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 hmmm ile jest osob no na spotach w niedziele jest od 10 do 15 aut
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 wyplate mam za tydzien hehe poczekamy :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 17:11_________________________________________________i jutro wpadaj smialo nic sie nie boj :gwizdanie: chociaz pierwszy raz podobno boli najbardziej
Kimi Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 wyplate mam za tydzien hehe poczekamy :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 17:11_________________________________________________i jutro wpadaj smialo nic sie nie boj :gwizdanie: chociaz pierwszy raz podobno boli najbardziej Zawsze możesz przyjechać tramwajem, jak ja na swojego pierwszego spota :decayed:
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 wyplate mam za tydzien hehe poczekamy :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 17:11_________________________________________________i jutro wpadaj smialo nic sie nie boj :gwizdanie: chociaz pierwszy raz podobno boli najbardziej Zawsze możesz przyjechać tramwajem, jak ja na swojego pierwszego spota :decayed: nasz ty twardzielu
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 zjawie sie na bank;) [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 17:24_________________________________________________z tego co sie wywiedzialem to troche klubow sie zjezdza i to z calego wojewodztwa jutro
damianmaster Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 no moze i tak ale audi rzadzi nie ma ch**** we wsi
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 http://www.mmlodz.pl/389166/2011/10/9/do-manufaktury-zjechali-milosnicy-samochodow-rover-i-mg-zdjecia?category=news to chlopoczki sobie poszaleli w parku zródliska :polew: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 17:52_________________________________________________ no moze i tak ale audi rzadzi nie ma ch**** we wsi poczekaj aż bedziesz wymieniał zawieszenie
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ale że poważnie się zjeżdżamy jutro w taką pogodę ? Marcinku zamówiłem mugena do Justyny auta będę mógł Cię dręczyć teraz
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ale że poważnie się zjeżdżamy jutro w taką pogodę ? Marcinku zamówiłem mugena do Justyny auta będę mógł Cię dręczyć teraz a co krew ci zetnie jak postoisz troche w mrozie
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ja postaram sie podjechac ale nie chce obiecywac na 100% bo jednak jestem w wawie a tak piz*zi i tak wymarzlem w gorach ze szok
smol Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 aku sie ładuje zobacze jutro czy skacze obrotomiesz .Wymieniny termostat wkońcu 90stopni jest .. To jutro na luk 23;45 [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 19:17_________________________________________________Wie ktoś jak rozkodowac radio
marcindlug Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Marcinku zamówiłem mugena do Justyny auta będę mógł Cię dręczyć teraz cytując Paulo Coelho "Lubie to!" przyjedziecie z mugenem ?
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie w poniedziałek będzie kurier a potem musze go dospawać ciekawe czy nasz czarodziej DJ by się tego podjoł Może Justyne wyciągne ale taka godzina to dla niej szok Kłysiu Dyrektorze co ja z Wami mam w taką pizgawę ale będę skoro wszyscy się stawiają to napewno mimo temperatury będzie wesoło
rem1k Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ło mater. wróciłem a tutaj znowu jakieś dziwne atrakcje. jak nie jakieś protesty to jakieś nocne piździawy...
MarianekZg Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 czyli, że wypadało by podjechać jutro :?:
smol Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 czyli, że wypadało by podjechać jutro :?: czyli, że wypadało by podjechać jutro :?: Nom
Rekomendowane odpowiedzi