Bruno_74 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Spocimy się dzisiaj 18:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 tak 18 port Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Extra będzie ktoś z lapkiem, chciałem przepływkę pomierzyć. Kabel mam od Kimiego pozyczony ( i dzisiaj pewnie będę musiał go mu oddać).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja bede mial kompa tyle ze jak chcesz z nim jezdzic to nie da rady tak jak i podlaczanie na zewnatrz tylko w aucie niestety jest to moje narzedzie pracy a juz leci na ostatnich oddechach i mam stresa ze sie w kazdej chwili moze ro***bac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja wezme kompa i vaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 daje rade 850 to chyba ostatnie prawdziwe Volvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ale na bank nie jest to seria :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 wczoraj zrobiłem błąd że wypiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a co sie stalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 za dużo może było, bo dzisiaj nie przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a co sie stalo ? powiem ci że mi zaszumiało w połączeniu lekiem a dzisiaj rewolucje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 uff myslalem, ze Cie zlapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 podejrzewam, że i tak już by nic nie wykazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 qr** dojechalem pociag relacji warszawa lodz 220min opoznienia, jakis kolo wjechal na przejazd i auto mu zgaslo no a ze pociag rozpedzony to z auta zostala kupa blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 cholera dojechalem pociag relacji warszawa lodz 220min opoznienia, jakis kolo wjechal na przejazd i auto mu zgaslo no a ze pociag rozpedzony to z auta zostala kupa blachy :kwasny: zdążył uciec chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianmaster Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tomek a jak egzam?[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:44_________________________________________________wazne ze dojechales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 cholera dojechalem pociag relacji warszawa lodz 220min opoznienia, jakis kolo wjechal na przejazd i auto mu zgaslo no a ze pociag rozpedzony to z auta zostala kupa blachy :kwasny: zdążył uciec chociaż podejrzewam, że w zbroje zdrowo napakował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 cholera dojechalem pociag relacji warszawa lodz 220min opoznienia, jakis kolo wjechal na przejazd i auto mu zgaslo no a ze pociag rozpedzony to z auta zostala kupa blachy :kwasny: zdążył uciec chociaż podejrzewam, że w zbroje zdrowo napakował chyba każdy by napakował :decayed: ale nawet wrogowi się nie życzy takich przeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi