bartek1605 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 planowana zbiórka pod halą sportową, ok. 23 a później przejazd pod M1
klysek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 planowana zbiórka pod halą sportową, ok. 23 a później przejazd pod M1ale z tego co wiem my razem z chlopakami z Tomaszowa mamy sie zebrac pod Leclercem i wlaimy pozniej pod M1---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:33 ---------- o to moze znalazlbys chwile zeby mi te lampki wyrezac? jakie lampki
mario-S4 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 planowana zbiórka pod halą sportową, ok. 23 a później przejazd pod M1 a to w sobotę czy w niedziele jest ten zlot??
klysek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 a to w sobotę czy w niedziele jest ten zlot??tak jak poprzednio z soboty na niedziele
mario-S4 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 tak jak poprzednio z soboty na niedziele no to co... lecimy??? wezmę aparat i poklikamy pare fotek...
klysek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no to co... lecimy??? wezmę aparat i poklikamy pare fotek...ja tylko fotografuje zdezaki
mario-S4 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ha... ha... ha... to możemy się wymienić swoją galeria ale nie no tak myśle skąd załatwić kamere co by może dodatkowo coś nakręcić do kolejnego filmiku....
Seba_LDZ Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 ja mam taki maly rejestrator w nocy co prawda kiepsko bedzie ale wszystkie inne male kamery beda tak samo nagrywaly bez dodatkowego oswietlenia takze powinno styknac
klysek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ja mam taki maly rejestrator w nocy co prawda kiepsko bedzie ale wszystkie inne male kamery beda tak samo nagrywaly bez dodatkowego oswietleniatakze powinno styknac moze nagrasz wspolnie cos ze studentem z ktorym mieszkasz
mario-S4 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ja mam taki maly rejestrator w nocy co prawda kiepsko bedzie ale wszystkie inne male kamery beda tak samo nagrywaly bez dodatkowego oswietleniatakze powinno styknac ja kiedyś pożyczałem od szfagra cyfrówke i nawet nawet nagrywała... co prawda nie HD albo 3D ale można pobrać kamery nakręcić cosik i zmontować jakoś fajnie....
Rafal1988Lodz Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Ja w sobote sie pojawie i wezme tez kamere. Co prawda w nocy kiepsko nagrywa ale dzwiek jest dobry
Magdalenah Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Witojcie!!! :D nie ogarniam jeszcze tego nowego forum
gizmus2006 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 KUTWA;/ mam szkodę całkowitą Weź mi to wytłumacz bo ja laik jestem...
bartek1605 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 KUTWA;/ mam szkodę całkowitą a nie mogli zrobić z podwyższeniem wartości??
frugodh Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 o co chodzi z tym podwyższeniem wartości? Szoda całkowita oznacza kasacje, w praktyce ubezpieczyciel wypłaca róznićę między wartością rynkową auta z tego rocznika w tej wersji a oszacowaną wartością wraka którego mogę sobie zabrać i zrobić z nim co chce
bartek1605 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 dodatkowe wyposażenie, modyfikacje, które podnosi wartość pojazdu i zwiększa próg całki, te ciotki w ASO powinny wiedzieć o tym
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 o co chodzi z tym podwyższeniem wartości? Szoda całkowita oznacza kasacje, w praktyce ubezpieczyciel wypłaca róznićę między wartością rynkową auta z tego rocznika w tej wersji a oszacowaną wartością wraka którego mogę sobie zabrać i zrobić z nim co chce qrde ja czegos tutaj nie rozumiem przeciez ja mialem bardziej rozjebany samochod niz Ty, chociaz co prawda moj jest w innej budzie i ma inna wartosc, i do idczaki Ci powiedzieli ---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:54 ---------- dodatkowe wyposażenie, modyfikacje, które podnosi wartość pojazdu i zwiększa próg całki, te ciotki w ASO powinny wiedzieć o tym no to prawda mnie liczyli wyposazenie dodatkowe ale modow nie licza do wartosci auta
Rekomendowane odpowiedzi