rem1k Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 wypowiadam się: CAPA trasa 7 CAPA tryb normalny, czyli w większości miasto 9-10 podaje to co ja mam bez żadnego koloryzowania
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 wypowiadam się:CAPA trasa 7 CAPA tryb normalny, czyli w większości miasto 9-10 podaje to co ja mam bez żadnego koloryzowania to co mialeś
rem1k Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 wypowiadam się:CAPA trasa 7 CAPA tryb normalny, czyli w większości miasto 9-10 podaje to co ja mam bez żadnego koloryzowania to co mialeś o to to to...
bartek1605 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 co myślicie o jakimś wyjściu za tydzień
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 i Pączek przerwał cisze a tobie sie nadal nie znudzilo
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 dzien dobry;D Pije kawke i pisze prace, bo sie samo nie zrobi;)
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 pisz pisz najgorszy jest poczatek. jak juz zaczniesz na powaznie to 2-3 dni i napisane
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 nom dokladnie moge Cie wspierac mentalnie ---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:04 ----------
Zalotka_LDZ Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Hi dzien dobry;D Pije kawke i pisze prace, bo sie samo nie zrobi;) Łącze się z kolegą w bólu , ja też od rana próbuje coś naskrobać
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 mnie sie nawet udalo;) teraz tylko obiadek i ciag dalszy, ale jak dowoskuje reszte auta:) Slonce piekne wyszlo, to niech chociaz raz auto bedzie czyste;) ---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:07 ---------- z czego Ty w ogole te prace piszesz?
klysek Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Pkx-LGTz2BY&feature=player_embedded
Zalotka_LDZ Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 tak ogólnie to analiza płynności i rentowności na przykładzie wybranego przedsiębiorstwa, dość przyjemny temat o ile można to powiedzieć o licencjacie , a Ty??
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Budowa i programowanie prostych systemow sterowania:) Dwie czesci pracy - uklad elektroniczny, czyli sterownik z jakimis pierdolami do niego podlaczonymi i do tego teoria, czyli oprogramowanie+opisy, etc. W sumie - niezly temat. "Ciekawy" za to mialem na maturze ustnej z polskiego - "Spoleczne role i wzory zachowan ludzkich utrwalone w Biblii i opowiesciach mitycznych. Udowodnij, ze literatura ozywiajac archetypy wyraza pierwtowne reakcje i wzory postepowan czlowieka"
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Budowa i programowanie prostych systemow sterowania:) Dwie czesci pracy - uklad elektroniczny, czyli sterownik z jakimis pierdolami do niego podlaczonymi i do tego teoria, czyli oprogramowanie+opisy, etc. W sumie - niezly temat. "Ciekawy" za to mialem na maturze ustnej z polskiego - "Spoleczne role i wzory zachowan ludzkich utrwalone w Biblii i opowiesciach mitycznych. Udowodnij, ze literatura ozywiajac archetypy wyraza pierwtowne reakcje i wzory postepowan czlowieka" o ja pierdziele ale temat
Rekomendowane odpowiedzi