pjngwjn Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 dobra ja się zawijam..będę zaglądać. pozdro all. mokrego dyngusa.
pjngwjn Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 doszło doszło. widziałem tą bestyję wywal tylko tą wycieraczkę z tyłu hehe
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dobry:) Witam po sporej przerwie:) Pragne zlozyc wszystkim najserdeczniejsze zyczenia z okazji Swiat Zmartwychwstania Panskiego - obficie zastawionych stolow, dotrzymania dzisiejszej tradycji, duzo usmiechu i wytchnienia:) Robimy spocik wielkanocny?
Mateo1373 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam kolegów z Łodzi, mam do odebrania felgi w Zgierzu . Czy ktoś może planuje trasę w okolice Koszalin, Słupska , Szczecina i mógłby wrzucić je na pakę? Oczywiście nie pozostanę dłużny. Jeśli nikt się nie będzie wybierał to zamówię kuriera, ale wolałbym postawić dobrą flachę komuś z klubu. Pozdrawiam
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 :hi: wyjazd na autostradke z emilii obstawiony no i zaliczylem pierwsze dmuchanko hyh oczywiscie zielone swiatelko a pozniej zapalila mi sie kontrolka ze mam malo oleju :facepalm:
klysek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 nie ładnie Bart powiedz mi taka sprawe czy przez Vag-a mozna ustawic na ilu litrach ma zaplalc sie rezerwa ---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:44 ---------- doszło doszło. widziałem tą bestyję wywal tylko tą wycieraczkę z tyłu hehe a po jakiego uja mam ja wywalac
bartek1605 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 niestety nie, musiałbyś eprom z licznika przerobić
klysek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 niestety nie, musiałbyś eprom z licznika przerobić no to co do k**wy nedzy mam ze jak mam tyciuske mniej niz pol kotla zapala mi sie rezerwa juz
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 :hi:Seba nawet jak bys o 16 zadzwonil to bys mnie obudzil
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 niestety nie, musiałbyś eprom z licznika przerobić no to co do k**wy nedzy mam ze jak mam tyciuske mniej niz pol kotla zapala mi sie rezerwa juz plywak Ci sie o cos zaczepil moze trza rwac kanape i patrzec u mnie przerabialismy kwestie ale przy pompce paliwa :hi:Seba nawet jak bys o 16 zadzwonil to bys mnie obudzil heheh sorka
bartek1605 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a jednak troche kumasz mechanike mnie jutro czeka wymiana rozrządu w dyliżansie
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 niestety nie, musiałbyś eprom z licznika przerobić no to co do k**wy nedzy mam ze jak mam tyciuske mniej niz pol kotla zapala mi sie rezerwa juz plywak Ci sie o cos zaczepil moze trza rwac kanape i patrzec u mnie przerabialismy kwestie ale przy pompce paliwa :hi:Seba nawet jak bys o 16 zadzwonil to bys mnie obudzil heheh sorka spoko mam dla Ciebie 2 albo 3 ale to komus podrzuce bo w piatek jade do wwawy
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a jednak troche kumasz mechanike mnie jutro czeka wymiana rozrządu w dyliżansie no raczej ucze sie u DJ :D
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 :hi:i czas do roboty po tygodniowym urlopie
klysek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 co wy macie z tym smoleńskiem stało sie i c**j
Rekomendowane odpowiedzi