frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam koledzy! Pytanie mam, jestem u siostry na lumumbowie? (nie wiem czy dobrze napisalem ) czy mozecie polecic gdzies w poblizu miejsce, gdzie mozna skoczyc na dobrego browarka w taka pogode? ---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- Witam koledzy! Pytanie mam, jestem u siostry na lumumbowie? (nie wiem czy dobrze napisalem ) czy mozecie polecic gdzies w poblizu miejsce, gdzie mozna skoczyc na dobrego browarka w taka pogode?
chriss Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam koledzy!Pytanie mam, jestem u siostry na lumumbowie? (nie wiem czy dobrze napisalem ) czy mozecie polecic gdzies w poblizu miejsce, gdzie mozna skoczyc na dobrego browarka w taka pogode? Jak na browarka to tylko na Pietryne (czyt.ul.Piotrkowska) tam już sezon ogródkowy zaczęty więc można coś zjeść napić sie browara i na dupeczki popatrzeć przy taiej pogodzie. A jak to dla ciebie za daleko to polecam lokal na rogu ul.Matejki i Narutowicza tam też można usiąść przed lokalem i browarka wyczesać
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam koledzy!Pytanie mam, jestem u siostry na lumumbowie? (nie wiem czy dobrze napisalem ) czy mozecie polecic gdzies w poblizu miejsce, gdzie mozna skoczyc na dobrego browarka w taka pogode? ---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- Witam koledzy! Pytanie mam, jestem u siostry na lumumbowie? (nie wiem czy dobrze napisalem ) czy mozecie polecic gdzies w poblizu miejsce, gdzie mozna skoczyc na dobrego browarka w taka pogode? albo do Manufaktory jak chcesz bede tam jechal nie dugo moge cie podwiezc
frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 manufakture znam lazilem tu ostatnio jak bylem z siostra a dzisiaj zwiedzilem juz Bałucki Rynek? qutwa ile ludzi tam bylo...a ktos by szedl teraz na browarka juz? (wiem wiem, poludnie dopiero co, ale coz:D)
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 manufakture znam lazilem tu ostatnio jak bylem z siostra a dzisiaj zwiedzilem juz Bałucki Rynek? qutwa ile ludzi tam bylo...a ktos by szedl teraz na browarka juz? (wiem wiem, poludnie dopiero co, ale coz:D) ja moge towarzysko na bo mam jeszcze dzisiaj objazdowke a poza tym musze obiad zrobic ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- na Bałuckim byłeś to rzut beretem ode mnie
frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ano widzisz wlasnie co widzialem a4 to patrzylem, czy ma naklejke a4klub ale zadnej nie zauwazylem ja nie pale, ale biernie moge sie pozaciagac to cos, gdzies jakies konkrety? ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- ano widzisz wlasnie co widzialem a4 to patrzylem, czy ma naklejke a4klub ale zadnej nie zauwazylem ja nie pale, ale biernie moge sie pozaciagac to cos, gdzies jakies konkrety?
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ano widzisz wlasnie co widzialem a4 to patrzylem, czy ma naklejke a4klub ale zadnej nie zauwazylem ja nie pale, ale biernie moge sie pozaciagac to cos, gdzies jakies konkrety? tzn. wiesz pewnie gdzies z siostra bedziesz sie przechadzal wiec jak cos ustalicie miedzy soba moge was podrzucic my dalismy swoje propozycje gdzie mozesz sie udac
frajdej89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no tak Balucki dzisiaj byl, i mysle ze starczy a potem to grila robimy i pewnie skonczy sie jak zawsze, moje odwiedziny w ldz, nap**8ole sie jak bak
klysek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no tak Balucki dzisiaj byl, i mysle ze starczy a potem to grila robimy i pewnie skonczy sie jak zawsze, moje odwiedziny w ldz, nap**8ole sie jak bak miasto grzechu ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- to ja w takim razie jade do tej manufaktury bede przejezdzal kolo lumumby pomacham ci ---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- :polew:
MarianekZg Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 :polew: http://www.pudelek.pl/artykul/39891/internet_smieje_sie_z_najmana_foto/
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 nooo najman jest krolem internetu nie ma co i wywiad z koksem zaraz po walce byl jeszcze lepszy niz walka
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Piszta, co i jak z poniedziałkową imprezą;]
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Piszta, co i jak z poniedziałkową imprezą;] no właśnie ---------- Post dopisany at 06:45 ---------- Poprzedni post napisany at 06:45 ---------- :hi:
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 :dancing: kłysiu typie jak tam glinkowanie :grin: :question:
klysek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 :dancing:kłysiu typie jak tam glinkowanie :grin: :question: troche mi sie spraw ponakladalo i dopiero jutro sie za to wezme
Rekomendowane odpowiedzi