Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 czad widzialem wczesniej k**wa kupilem grila mowie aaa kupie drozszy zawsze sie kupuje taki za 15 zl mowie to sie szarpne kupie za 60 k**wa kupielm po zlozeniu okazalo sie ze jakiz baran przyspawal poprzeczne belki na rusztach odwrotnie skutkiem tego jest to ze zeby ruszta oparly sie o rame grila brakuje 10 cm ja pier**le no jak tak mozna :facepalm: i musze znowu gibac na pieszo do leclerca yhhhhhhhhhhhhhhhhh
szczawik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 ja tam zawsze mam grila za max 20zl jeden sezon i do kosza, no chyba ze masz gdzie trzymac to wtedy jakis konkretny mozna kupic:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 no mam no mam wiec przydalby sie taki lepsiejszy chociaz do lepszosci to mu brakuje w choooooooooooooooooooooj no nic giba do leclerca
Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 mowie ubierz sie bo chlodno dzis to mi sie tu cieszy do aparatu no no nic idziemy
Skrzypek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 powrocilem z dzialeczki kolego Skrzypek daj jakis adres to moze sie jutro bojne jakims szczegolnym znawca nie jestem ale juz jedenmu koledze z Elbląga parcha Łódzkiego odradziłem dobrze że kupił mojego Dzwoniłem do gościa ale jest w Niemczech i nie bardzo mógł rozmawiać. Prosił o kontakt jutro rano:kwasny: Z tego co mi mówił to autka stoją na wylocie z Łodzi do Katowic.
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 DJ sprawa jest w meganie poszły światła mijania żarówki dobre i bezpieczniki też możliwe żeby coś w manetce? A ja dzisiaj Miśka widziałem:D ładnie lata on tam napewno ma 130 kucy?:D:D ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Dzisiejszy wynik Passata ojca przy 60 kilometrach po mieście 4,7 litra lol
bartek1605 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 A ja dzisiaj Miśka widziałem:D ładnie lata on tam napewno ma 130 kucy?:D:D już dawno nie :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 130 to mial misiek jak kupil a potem zajebal steryda na 40 wiecej
klysek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 powrocilem z dzialeczki kolego Skrzypek daj jakis adres to moze sie jutro bojne jakims szczegolnym znawca nie jestem ale juz jedenmu koledze z Elbląga parcha Łódzkiego odradziłem dobrze że kupił mojego Dzwoniłem do gościa ale jest w Niemczech i nie bardzo mógł rozmawiać. Prosił o kontakt jutro rano:kwasny: Z tego co mi mówił to autka stoją na wylocie z Łodzi do Katowic. spoko dowiedz sie kiedy co i jak i postram sie poleciec ogladnac te pazdzierze
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 powiem wam tak http://www.youtube.com/watch?v=11lYd1igxjo ---------- Post dopisany at 04:41 ---------- Poprzedni post napisany at 04:22 ---------- ---------- Post dopisany at 06:01 ---------- Poprzedni post napisany at 04:41 ---------- gniete na metro jeszcze tylko jutro
marcindlug Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 "nic tak nie wchodzi jak wodka, wodka po disco polo. disco czesze nuta, a polo alkoholo" przeciez to genialne jest ! dlaczego na polskim nie analizowalismy takich utworow ?
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 heheheheheheh no kuzwa a hoddog mniam mniam mniam oni maja swoja plyte w empiku !!! polska zmierza do zaglady Na bogatości - Bracia Figo Fagot za 29,99 zł | empik.com
MarianekZg Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Bracia Figo mnie rozpieprzyli :polew:
Rekomendowane odpowiedzi