Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 :polew::polew::polew::polew: no wyszlo pierwsza klasa calkiem przypadkowo szkoda ze tego nie nagralem :D prosze pana ile ?? 895 zl ?? za co ?? :polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- za jajco :polew::polew::polew::polew:
marcindlug Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 mam ją ! jest u mnie jest piekna... taka nowa reszta detali w drodze DJ - przyszly poniedzialek rozpoczynamy rezanie ?
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 uuuaaaa no to pieeeeeeeeeeeknie moze jak bedziecie dlubac przyszly piatek sobota to tam sie pojawie
szczawik Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 :hi:za tydzien do PL, moze na weekendzik zajade na spota:decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 może coś marcinie ogarniemy:) Dam Ci znać niebawem;]
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 życie Ci nie miłe? dziś jest taki upał, że nie wiem jak się nazywam
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 co Ty gadasz - jest bardzo fajnie;) Pany - ciocia Basia chce nas odwiedzić;]
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 hehe... no chciałabym, ale jak zwykle nie zgram się czasowo z Waszym spotem
marcindlug Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 to sie spota przesunie nie znosze takiej pogody. spedzam cale dnie w temperaturze maksymalnie 18 stopni i jak wychodze na taki ukrop to czuje ze uchodzi ze mnie zycie. mimo wszystko dzis jest piekny dzien poniewaz odebralem piekne, nowe, duze turbo z cla i juz nie moge sie doczekac jak sie nim pobawie
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 hehe.. dać mężczyźnie odpowiednie zabawki i życie staje się piękniejsze
marcindlug Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 my nigdy nie dorastamy - z wiekiem rosnie tylko wartosc zabawek
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 my nigdy nie dorastamy - z wiekiem rosnie tylko wartosc zabawek true
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Marcin, tylko nie wkładaj nic po stronie ssącej, bo to chyba bez motoru nie działa, a jeszcze Ci krzywdę zrobi;p
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Marcin, tylko nie wkładaj nic po stronie ssącej, bo to chyba bez motoru nie działa, a jeszcze Ci krzywdę zrobi;p nie bardzo wiem o co chodzi, ale jeszcze nie słyszałam żeby wkładanie od strony ssącej komuś kiedyś zrobiło krzywdę :polew::polew:
marcindlug Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Marcin, tylko nie wkładaj nic po stronie ssącej, bo to chyba bez motoru nie działa, a jeszcze Ci krzywdę zrobi;p to mamy problem bo ja juz wszystkie otwory spenetrowalem w ciaze chyba nie zajdzie nie ?
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Więc mówisz, że turbo na sucho pracować nie będzie... Pany - o której spot w niedzielę, bo serio - mam koncepcję grilla nad wodą
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Marcin, tylko nie wkładaj nic po stronie ssącej, bo to chyba bez motoru nie działa, a jeszcze Ci krzywdę zrobi;p nie bardzo wiem o co chodzi, ale jeszcze nie słyszałam żeby wkładanie od strony ssącej komuś kiedyś zrobiło krzywdę :polew::polew: a widzisz i tu sie mylisz bo ja kiedys czytalem o gosciu ktory zapial sobie dojarke do mleka i problem byl w tym ze nie mogl wylaczyc i zdjac bo dojarka wylaczala sie automatycznie po wyciagnieciu 20 litrow :polew::polew::polew:
Adrenalina Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Marcin, tylko nie wkładaj nic po stronie ssącej, bo to chyba bez motoru nie działa, a jeszcze Ci krzywdę zrobi;p nie bardzo wiem o co chodzi, ale jeszcze nie słyszałam żeby wkładanie od strony ssącej komuś kiedyś zrobiło krzywdę :polew::polew: a widzisz i tu sie mylisz bo ja kiedys czytalem o gosciu ktory zapial sobie dojarke do mleka i problem byl w tym ze nie mogl wylaczyc i zdjac bo dojarka wylaczala sie automatycznie po wyciagnieciu 20 litrow :polew::polew::polew: Seba, Ty to jesteś prze... :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi