klysek Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 a moj ten duzy podgrzybek co znalzlem obok twojego zdrowiutki:decayed: a ten sztuczny prawdziwek jeden robak
MarianekZg Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 no ten duży też zdrowiutki ---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ---------- kłysiu, tu kachna, widzę, że misia TEDA masz , wczoraj byłam w kinie na nim:decayed: misiek był niezły:evil:
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 no ten duży też zdrowiutki ---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ---------- kłysiu, tu kachna, widzę, że misia TEDA masz , wczoraj byłam w kinie na nim:decayed: misiek był niezły:evil: Misio jest kozak nie ma co ---------- Post dopisany 07-10-2012 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 06-10-2012 at 22:04 ---------- dzieje sie cos dzisiaj tutaj
Kimi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Siemano Miśki widziane wczoraj w Aleksandrowie, ale pewnie wiedzą - tak dla porządku piszę :grin: Dzisiaj REAL czy Porto Rico?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 przyjedzie ktos po mnie dzisiaj ?? bo ja mam z milion promili w tej chuiwli :banan: Boze co ja wczoraj robilem ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- albo nie bede sladow zostawial
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 przyjedzie ktos po mnie dzisiaj ?? bo ja mam z milion promili w tej chuiwli :banan: Boze co ja wczoraj robilem ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- albo nie bede sladow zostawial ja po ciebie moge zajechac jak chcesz ---------- Post dopisany at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Siemano Miśki widziane wczoraj w Aleksandrowie, ale pewnie wiedzą - tak dla porządku piszę :grin: Dzisiaj REAL czy Porto Rico? chyba damy rade na realu
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 jak bedziesz jechal i bedzie troche ludzikow na spocie to chetnie pojade ale potrzebuje podwozki ja bede trzezwy we wtorek dopiero
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 jak bedziesz jechal i bedzie troche ludzikow na spocie to chetnie pojade ale potrzebuje podwozki ja bede trzezwy we wtorek dopiero no to ci przeciez mowie ze po ciebie zajade
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 ok super dziekuje kurde ide rosol ogarnac moze mi przejdzie troche i ide spac ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- ciekawe ile bym wydmuchal bo czuje ze z 5 to minimum
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ok super dziekuje kurde ide rosol ogarnac moze mi przejdzie troche i ide spac ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- ciekawe ile bym wydmuchal bo czuje ze z 5 to minimum
cymek28 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Panowie dajcie konkretne info odnośnie spota.Ja dopiero będę w domu o godz 17.30 to sobie luknę gdzie mam jechać.
Kimi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Panowie dajcie konkretne info odnośnie spota.Ja dopiero będę w domu o godz 17.30 to sobie luknę gdzie mam jechać. REAL Przyjedź przyjedź, obejrzałem Twoją lalkę na zdjęciach i koniecznie chcę oblukać 'live' :kox:
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a moja tez przyjade czyms nowym :decayed:szczena opadnie wam ---------- Post dopisany at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- Seba podesli mi na PW adres gdzie mam zajechac i o ktorej bedziesz gotow do wymarszu
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 ja to jestem gotowy jak skocze po [piwka do sklpeu bo bez klina sie nie da chyba rog rzgowskiej i prasecznej /lecznicej wiesz gdzie to ?
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ja to jestem gotowy jak skocze po [piwka do sklpeu bo bez klina sie nie da chyba rog rzgowskiej i prasecznej /lecznicej wiesz gdzie to ? wie wiem nawet moge zajechac na smocza
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 hehe a mnie na smoczej nie ma ale nie daleko do smoczej ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- masz dwa miejsca wolne ??
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 no to gdzie mam zajezdzac ? rog rzgowskiej a leczniczej ? o 17.3o ?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 moze byc tak jak napisales
Rekomendowane odpowiedzi