Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zebra:decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

pany co myslicie o tym zeby klameczki i dekory pyknac w anodowany czarny i pokryc to bezbarwnym? szwagier ma kontakty i maszyny, ja mam zbedne elementy do zabawy i sie zastanawiamy:decayed:

Opublikowano

kto bogatemu zabroni :):decayed:

Opublikowano
:decayed::decayed: szwagier ostatnio robil cos takiego przy motorze i byla gitara... teraz mnie pokazal i zniszczyl moj spokoj wewnetrzny:wink:
Opublikowano
:naughty::naughty::naughty:
Opublikowano

a jaki to anodowany czrany :blink:

Opublikowano

nie zrozumielismy sie, nie malowac:decayed: dac ameliniowe elementy do anodowania na czarno i dla poprawy efektu pyknac bezbarwnym:wink: musze pogonic michala to wam tu podesle jakie foty dla widoku:wink:

Opublikowano

ja bym wiedział jaki to anodowany to moze bym wyrazil swoja opinie :grin: a z ta wiedza jaka posiadam to moge ci powiedziec bedzie super :grin::decayed:

Opublikowano

tzn. ze takie ladne swiecace klameczki no pomysl:git:

Opublikowano

no mozna w polysk albo mat, po anodowaniu zalezy czy sie wypoleruje czy nie:decayed: kij na pierwszy ogien pojda klamki na czarno, jak zajade do domu w grudniu, zobaczymy... jak bedzie spoko to sie pomysli... pozniej, progi, dekory, chromy, znaczki, felgi, caaale auto:kox::banan:

Opublikowano

Pany ,przerwe Wam na chwile temat o malowanym amelinium :D Gdzie w łodzi kupie ori płukanke motula lub liqui molly a nie jakąś podróbe? :/ Tylko nie mówcie że u Dzika musze wziąć bo juz jedzie do mnie sam olej na wymiane :D

Opublikowano

ja nie pomoge w plukance ale chetnie bym zobaczy z anoldowane klamki :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
ja moge pomoc jak trzeba przeplukac gardlo :decayed:

:grin: o ktorej jutro chcial bys zajechac panie prezesie :decayed:

Opublikowano

panie prezesie skontaktuje sie z panem dzisiaj wieczorem bo bede wiedzial czy ide do roboty czy nie

Opublikowano
panie prezesie skontaktuje sie z panem dzisiaj wieczorem bo bede wiedzial czy ide do roboty czy nie

spoko bede czekal na telefon :wink:

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ----------

db4ca725040d27885fc2f03e3a621511.jpg

true story :whistling:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::decayed: