Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widzimy sie Mario jutro ?? :)

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

Mamo! Mamo! Jestem księżniczką!:decayed:

-Nie Jasiu, jesteś popierdolony.

No rejczel :decayed::wink:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

juz doczytalem nie chce mi sie jechac do Niemiec :grin: ani jutro nie przyjade :kwasny:

Opublikowano

no i Mario to jest temat bo moze nie na zime teraz ale jakbysmy sie za to wzieli :) jakkolwiek :)

to ja tez chce jechac wiec jest nas 3 czyli przynajmniej 6 osob 3 auta :)

ja bardzo chetnie sie pisze na taki wypad bo ani nie byle a i to fajne raczej bedzie :) a jakby sie spiknac z klubowiczami z DE to pewnie i by nam cos doradzili

takze temat otwarty :)

Opublikowano

To lepiej wybierzmy sie troszkę dalej i zabawny na tej imprezie. Koleżka tam mieszka i z noclegiem no problem :)

Opublikowano

za cycki pojde wszedzie :D mow gdzie :) i kiedy :P:wink:

Opublikowano
za cycki pojde wszedzie :D mow gdzie :) i kiedy :P:wink:

to i ja za cycakmi jade :decayed:

Opublikowano

no i MAriano jak zawsze madrze do tematu podchodzi :) jestem za :D

Opublikowano

Mario kontaktowałeś sie z Mustim ?

Opublikowano

no i kurtwa wszystko popsules no jak cycki jak musti do uja no a ja juz bylem w klimacie i teraz pier**le zwijam kocyk no

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::grin::decayed:

Opublikowano

Seba poszło PW :wink:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

on miał mi dać znać czy ma te dywany czy nie i w sumie nie dawał znaku więc chyba nie ma :whistling:

Opublikowano
Seba poszło PW :wink:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

on miał mi dać znać czy ma te dywany czy nie i w sumie nie dawał znaku więc chyba nie ma :whistling:

dostarcze ci ja je w cigu 10 dni bo jakis kolega jego mam mi je dotachac z Wawki :whistling:

Opublikowano

no no pieknie sie tam bawicie :D

Opublikowano

kuzwa zeby te hidy zamonotwac tak pozadnie chyba musze lampy wyjac :thumbdown:

Opublikowano

chyba by nie zaszkodziło - dokładnie sobie wszystko rozkręcisz, wyczyścisz i będzie git majonez :wink:

---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

dostarcze ci ja je w cigu 10 dni bo jakis kolega jego mam mi je dotachac z Wawki :whistling:

:good:

Opublikowano

co Ty gadasz Klysiu... nie wiem co kupielas ale z tymi slimami co ja mam i Broda to u niego zajelo to 5 minet w porywach

chyba ze masz ujebane soczewki i chcesz ladnie zrobic wszystko to sie chwile zejdzie z wykrecaniem lamp

a jak plug and play to jeszcze zdazysz na dobranocke :)

Opublikowano

chyba by nie zaszkodziło - dokładnie sobie wszystko rozkręcisz, wyczyścisz i będzie git majonez :wink:

nie no w sumie lampy sa czysciutkie tylko chodzi zeby to pozadnie umocowac itd. :decayed: ale to dopiero we wtroek bo w poniedzialek do pana DJ :decayed: na wrsztat :whistling:

Opublikowano

mhm :) no to moze sie bedziemy widziec chociaz u mnie to teraz potrzebny warsztat na miejsce bo platek c**j nie pali :D

Opublikowano
mhm :) no to moze sie bedziemy widziec chociaz u mnie to teraz potrzebny warsztat na miejsce bo platek c**j nie pali :D

to chociaż jesteś spokojny, że nie za***ią :decayed: