MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 widzimy sie Mario jutro ?? ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- Mamo! Mamo! Jestem księżniczką! -Nie Jasiu, jesteś popierdolony. No rejczel
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 juz doczytalem nie chce mi sie jechac do Niemiec ani jutro nie przyjade
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Seba powiem ci, że ja bym pojechał
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 no i Mario to jest temat bo moze nie na zime teraz ale jakbysmy sie za to wzieli jakkolwiek to ja tez chce jechac wiec jest nas 3 czyli przynajmniej 6 osob 3 auta ja bardzo chetnie sie pisze na taki wypad bo ani nie byle a i to fajne raczej bedzie a jakby sie spiknac z klubowiczami z DE to pewnie i by nam cos doradzili takze temat otwarty
erosito Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 To lepiej wybierzmy sie troszkę dalej i zabawny na tej imprezie. Koleżka tam mieszka i z noclegiem no problem
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 za cycki pojde wszedzie mow gdzie i kiedy
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 za cycki pojde wszedzie mow gdzie i kiedy to i ja za cycakmi jade
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 gruba impreza - można by połączyć tematy
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 no i MAriano jak zawsze madrze do tematu podchodzi jestem za
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Mario kontaktowałeś sie z Mustim ?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 no i kurtwa wszystko popsules no jak cycki jak musti do uja no a ja juz bylem w klimacie i teraz pier**le zwijam kocyk no :polew::polew::polew::polew::polew:
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Seba poszło PW ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Mario kontaktowałeś sie z Mustim ? on miał mi dać znać czy ma te dywany czy nie i w sumie nie dawał znaku więc chyba nie ma
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Seba poszło PW ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Mario kontaktowałeś sie z Mustim ? on miał mi dać znać czy ma te dywany czy nie i w sumie nie dawał znaku więc chyba nie ma dostarcze ci ja je w cigu 10 dni bo jakis kolega jego mam mi je dotachac z Wawki
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 no no pieknie sie tam bawicie
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 no no pieknie sie tam bawicie kuzwa zeby te hidy zamonotwac tak pozadnie chyba musze lampy wyjac
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 no no pieknie sie tam bawicie kuzwa zeby te hidy zamonotwac tak pozadnie chyba musze lampy wyjac chyba by nie zaszkodziło - dokładnie sobie wszystko rozkręcisz, wyczyścisz i będzie git majonez ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- dostarcze ci ja je w cigu 10 dni bo jakis kolega jego mam mi je dotachac z Wawki
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 co Ty gadasz Klysiu... nie wiem co kupielas ale z tymi slimami co ja mam i Broda to u niego zajelo to 5 minet w porywach chyba ze masz ujebane soczewki i chcesz ladnie zrobic wszystko to sie chwile zejdzie z wykrecaniem lamp a jak plug and play to jeszcze zdazysz na dobranocke
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 no no pieknie sie tam bawicie kuzwa zeby te hidy zamonotwac tak pozadnie chyba musze lampy wyjac chyba by nie zaszkodziło - dokładnie sobie wszystko rozkręcisz, wyczyścisz i będzie git majonez nie no w sumie lampy sa czysciutkie tylko chodzi zeby to pozadnie umocowac itd. ale to dopiero we wtroek bo w poniedzialek do pana DJ na wrsztat
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 mhm no to moze sie bedziemy widziec chociaz u mnie to teraz potrzebny warsztat na miejsce bo platek c**j nie pali
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 mhm no to moze sie bedziemy widziec chociaz u mnie to teraz potrzebny warsztat na miejsce bo platek c**j nie pali to chociaż jesteś spokojny, że nie za***ią
Rekomendowane odpowiedzi