musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 klysiu jak tam mój temacik nikt nie dryndał, nie pisał Kasę wziął i zginął :grin: a myślałem że musli dzownił do ciebie bo dopiero ktoś od niego bedzie u nas w Łodzi w przyszłym tygodniu Siema Zboczuchy Mariusz będę w niedzielę rano jechał do Pabianic to ustawie sie z Kluską i odbierze ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- :polew::polew: NIE SPAĆ <!>
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ty Musli jak bedziesz w niedziele to na spota wlatuj a nie swirujesz pawiana własnie firmowe Seicento mi padło na srodku Łagiewnickiej i wracałem na firmę lawetą chyba się skończyła jazda darmowym białym pociskiem :thumbdown::thumbdown:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ty Musli jak bedziesz w niedziele to na spota wlatuj a nie swirujesz pawiana własnie firmowe Seicento mi padło na srodku Łagiewnickiej i wracałem na firmę lawetą chyba się skończyła jazda darmowym białym pociskiem :thumbdown::thumbdown: Klysiu nie zapominaj o busach
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ty Musli jak bedziesz w niedziele to na spota wlatuj a nie swirujesz pawiana własnie firmowe Seicento mi padło na srodku Łagiewnickiej i wracałem na firmę lawetą chyba się skończyła jazda darmowym białym pociskiem :thumbdown::thumbdown: Klysiu nie zapominaj o busach myslisz nie no teraz moze do konca tygodnia pojedze swoim naciesze sie bo od sierpnia raz w tygodniu go tylko brałem w koncu sie zastoi i bedzie lipa
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ty Musli jak bedziesz w niedziele to na spota wlatuj a nie swirujesz pawiana własnie firmowe Seicento mi padło na srodku Łagiewnickiej i wracałem na firmę lawetą chyba się skończyła jazda darmowym białym pociskiem :thumbdown::thumbdown: zobaczę czy dam radę podjechać a gdzie i o której ?
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 godz.18 jak masz Castorame na al.wółkniarzy to po drugiej stronie masz pasaż łódzki-real to tam sie zbieramy na parkingu
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Żarniki świecą ? Nic nie dajesz znać Bądź aktywny w niedz jak nie dam rady podjechać to dywany odbierzesz Seicento zajeździłeś cholero ja 170 leciałem więcej nie szło na A2 wtedy
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Żarniki świecą ? Nic nie dajesz znać Bądź aktywny w niedz jak nie dam rady podjechać to dywany odbierzesz Seicento zajeździłeś cholero ja 170 leciałem więcej nie szło na A2 wtedy świecą aż miło jeszcze przy okazji założyłem W5W ledowe
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Żarniki świecą ? Nic nie dajesz znać Bądź aktywny w niedz jak nie dam rady podjechać to dywany odbierzesz Seicento zajeździłeś cholero ja 170 leciałem więcej nie szło na A2 wtedy świecą aż miło jeszcze przy okazji założyłem W5W ledowe no i gra
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 teraz czas na zmiane felgi nie masz nic fajnego
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 teraz czas na zmiane felgi nie masz nic fajnego nie mam zostały mi tylko letnie 18"
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 teraz czas na zmiane felgi nie masz nic fajnego nie mam zostały mi tylko letnie 18" no to jak nie masz jak masz dawaj fote zaraz zrobimy kolejny handel
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 fb ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- o urwa Broda Ty zyjesz !!! :shock3::shock3:
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 qrde, jutro Ci odpiszę - serio nie chce mi się teraz;]
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ta z motoryzacyjnego nawet fajna, sympatyczna, ale qrde filtra dobrać nie potrafiła;p
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 wlasnie mialem pisac ze z buzi sympatyczna nizej troche wiecej bylo ale niewiele naprawde by sie nadawal a bylo wejsc i mowic klekaj ksiezniczko jak lubisz warzywa jest kolba do opi@#$#@$
Rekomendowane odpowiedzi