Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 warzywa :naughty::naughty: ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- ooo Pan Marat nas nawiedzil witamy ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- aloha Seba
Panton Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ceny paliw w górę po wyborach w USA Crude Oil Price, Oil, Energy, Petroleum, Oil Price, WTI & Brent Oil, Oil Price Charts and Oil Price Forecast media........
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Luk nie tylko ropa zloto tez skoczylo ale to raczej chwilowe
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 teraz czas na zmiane felgi nie masz nic fajnego nie mam zostały mi tylko letnie 18" no to jak nie masz jak masz dawaj fote zaraz zrobimy kolejny handel foto możesz looknąc w moim temacie A4 B6 by Musti ale felg nie sprzedaje zostają i czekają na eeeeeeeeeeeeeessssss
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 bys mi lepiej ramiona z piorami zalatwil a nie Klysiowi kola :decayed:
Panton Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Luk nie tylko ropa zloto tez skoczylo ale to raczej chwilowe właśnie cały pic polega na tym, że baryłka ropy poszła w dół - zupełnie inaczej niż pieprz**** na onecie... ten 2 link pokazuje cenę w USA.... cały dzień było na minusie... po wyborach poszło -4%... dopiero teraz ... dosłownie od 5min zaczęło się odbijać na +
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 w lombardach zloto poszlo wczoraj w gore a w sumie w nocy po wyborach skoczylo pewnei tez sztucznie bo poszla fama i tyle kasa to kasa
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 bys mi lepiej ramiona z piorami zalatwil a nie Klysiowi kola :decayed: postaram się ogarnąć Ci taki zestaw tylko napisz mi na PW do ilu PLN to ma być Klusek w temacie foty http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-sprzedane-97692/
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 no nie chce mi sie no siema
klysek Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 no nie chce mi sie no siema nie jesteś zapewne w tym kraju sam
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 mnie tez sie nie chce a jak pomysle ze dzisiaj znowu caly zmokne to mam w d*pie ta robote
szczawik Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 nie chcem ale muszem, byle do piatku:decayed:
klysek Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 nie chcem ale muszem, byle do piatku:decayed: już jutro piątek wiec nie ma co sr** po gaciach
szczawik Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 spoko! ale ja tu siedze do 16.00 z goraczka kurwafa:kwasny: musze sie 'podleczyc' w weekend:wink:
Magdalenah Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Dzień :hi:bry ---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ---------- bys mi lepiej ramiona z piorami zalatwil a nie Klysiowi kola :decayed: postaram się ogarnąć Ci taki zestaw tylko napisz mi na PW do ilu PLN to ma być Klusek w temacie foty http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-sprzedane-97692/ a propos bo wożę tydzień te ramiona z piórami a nie mam klucza 16' tki :\ ma ktoś czy musze w celu dokonania zamiany nabyć ---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- po litrowym kielichu i do domu :D i dla Ciebie Madziu kfiatki to ja lubię jak sobie rosną i najlepiej pięknie pachną czyli że ewentualnie donica w gre wchodzi
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 da sie zrobic spoko ---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- a tam nei ma zwyklej sruby ? czemu zmieniasz ramiona ? tez na aero ?
Rekomendowane odpowiedzi