bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 wszytko ku***a było oprócz AUDI oni się nie boją deszczu, słońca, przybyszów z innej galaktyki
marcindlug Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 B4rt4s a ty te kratki od zderzaka to chcesz ? bo przywiozlem je specjalnie dla Ciebie :*
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 no to teraz widzisz, jak ja się czułem tydzień temu w sobotę;/
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ajjjj no super ze przywiozles kochany :* ale kupilem sobie jedna i nie moge sie zebrac zeby zalozyc ale bardzo dziekuje za pamiec. dalem 13 zl na obywatelskiej
marcindlug Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ehh... no i masz... teraz bede je pewnie wozil w bagazniku do zezlomowania auta bo nie bedzie mi sie chcialo po nie siegnac ;P
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 to ja je przygarne, jakby mi znowu za.....ali ;P ale przeciez mowilem na zlocie, ze do tego czasu kupie :*:*:*:*
bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 no to teraz widzisz, jak ja się czułem tydzień temu w sobotę;/ tylko wtedy część odrazu powiedziało, że nie będzie a nie jak dziś o godzinie 17
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 opierdzielaj wszystkich co mieli byc a my sie pouczymy, wymieniaj po kolei
MarianekZg Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Bartłomieju byłem dokładnie o 18.10 już ciebie nie było :gwizdanie: - były tylko dwie Alfy 156 i dużo wody na parkingu
Adrenalina Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Bartek, nie ma sie co irytować, tylko wyciągnij wnioski jeżeli nikogo nie było, to chyba logiczne że ta burza nie sprzyjała spotowi od 16 do 17:10 siedzieliśmy w tym grillu na przeciwko, mając nadzieje że się rozjaśni, ale było istne oberwanie chmury, więc perspektywa siedzenia na spocie w samochodach w przewadze śląskich furek było mało atrakcyjna przykro mi że tak wyszło..... byłam w kontakcie z chłopakami i przekazałam że to nie miało sensu to co napisałeś na poprzedniej stronie nie było miłe więc jeżeli kiedyś jeszcze będę w podobnej sytuacji wpadnę bez uprzedzenia by uniknąć obwiniania za warunki pogodowe .... ;(
bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Bartłomieju byłem dokładnie o 18.10 już ciebie nie było :gwizdanie: - były tylko dwie Alfy 156 i dużo wody na parkingu ja też zajechałem 10 po i się kręciłem koło tych alf i po całym parkingu do 18:30 [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:20_________________________________________________Wnioski zostały już wyciągnięte jak się umawiam to choćby się srało i pierdziało to słowa dotrzymuję p.s. fajnie że się dowiedziałem w pore, że jest po zawodach czyli to co pisałaś wcześniej to nie był żart
Adrenalina Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Bartłomieju byłem dokładnie o 18.10 już ciebie nie było :gwizdanie: - były tylko dwie Alfy 156 i dużo wody na parkingu ja też zajechałem 10 po i się kręciłem koło tych alf i po całym parkingu [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:20_________________________________________________Wnioski zostały już wyciągnięte jak się umawiam to choćby się srało i pierdziało to słowa dotrzymuję p.s. fajnie że się dowiedziałem w pore, że jest po zawodach za to że nie miałes dostępu do neta też nie będę odpowiadać..... a swoją drogą, to nie macie do siebie kontaktu telefonicznego ?
Adrenalina Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 jak nie było, jak widzę że zarzuciłeś focha Bartek, możesz mi wierzysz lub nie, ale też nie lubie takich sytuacji i gdybym była sama to było by inaczej ale gdybym moich towarzyszów przytrzymała ponad godzine przy takiej pogodzie a potem łódzki spot składałby się tylko z Ciebie i nas, to spuścili by mi łomot
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 no lodziaki tylko nabijaja strony .... i nic poza tym
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 dla rozluznienia dzis po ogromnej ulewie, ktora nas dopadla w stajni otwieram maske a tam akumulator do polowy w wodzie stoi. stad moje pytanie.... kanaliki odplywowe gdzie sa bo nawet jakos przez polke do srodka mi polecialo
Rekomendowane odpowiedzi