bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 :polew: :polew: :polew: samochód po powodzi
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ale ten widok po prostu poplakalem sie ze smiechu
bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 zobacz pod wycieraczkami z lewej strony, troche materiału nazbierałeś :polew: [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 22:09_________________________________________________ jak nie było, jak widzę że zarzuciłeś focha Bartek, możesz mi wierzysz lub nie, ale też nie lubie takich sytuacji i gdybym była sama to było by inaczej ale gdybym moich towarzyszów przytrzymała ponad godzine przy takiej pogodzie a potem łódzki spot składałby się tylko z Ciebie i nas, to spuścili by mi łomot Pani Basiu to co napisałem nie tyczyło się tylko Was ale ekipy łódzkiej głównie nic już na ten temat nie chce mi się pisać bo mogą przyjść zieloni i dostane bana
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 oddychaj juz zawsze mozesz cos ze mna chlapnac :> teraz mam urlopik wiec jestem otwarty na propozycje
bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 już moge a ja mam jutro wolne jedziemy do małego na działke
qfel Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 panowie ... wczoraj myślałem że zejdę....historia prawdziwa Jestem u kumpla ( ma warsztat samoch.) ....przyjeżdza gość (jakiś "handlarzyna") ściągnął z Holandii....to chyba był reno scenik (auto zeszło na dalszy plan)....podjechał bo już miał kupca i chciał dolać oleju i wymienic filtr powietrza i tak na szybko przygotować do opchnięcia....dodam,że autkiem przyjechał na kołach z NL i w Polsce z jakieś ( tak bynajmiej mówił) tak ok. miesiąca jeżdził.... i najlepsze... :polew: otwieramy filtr powietrza a tam..... :polew: ..... filtr wyżarty prawie do zera sianem ładnie wyłozone, orzeszki włoskie lezały.....zapasy na zime były tylko wiewór spier........ł :polew: usiadłem
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 hahahah Bart mozemy do 17 jestem wolny od drzew
bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 historia prawdziwa kolesiowi wciągło przez rurę ssącą (diesel) kawałek rękawa i zatrzymał się miedzy zaworem ssącym a gniazdem
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 u mnie pod firma stoja 2 renie master ;] ostatnio laski krzyczaly ze jakas kuna biega. wsiadam do pierwszego auta swiezo po przegladzie... a tam kontrolka swiec i service swieci. Otoz pani kuna przegryzla kable w aucie
T-Rex Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Elo Bartek sączki są dwa. Jeden prawie pod aku, a drugi pod pompą hamulcową? Ciężki dostęp. Aku trzeba wyjąć i wtedy jest lepiej. Trzeba przedmuchać i wyczyścić porządnie. Wracając do spotów, to poczekajmy na pewną pogodę i wtedy imprezkę zrobimy O i jak już o śmiesznych przypadkach mówimy, to w końcu pochwalę się co mi stukało po tej wymianie zawiechy. Koła nie dokręciłem No i tak miesiąc pomykałem, aż mówię, sprawdzę, bo mnie to wkur... Ale nie bardzo jest dostęp. Biorę klucz, a śruby rękami idą W maluchu z odkręconym kołem przejechałem kilka km i odpadło. W omedze kilometr i śruby się wykręciły 1cm. A tu proszę! WOT technika!
bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 można, można ale to 2 autami ? a maly wie ?? mówiłem mu niespodziewanych odwiedzinach :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 trzeba tylko małego uprzedzić, żeby drzewo zdążyło liście poukładać
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 to dzwon jutro do niego a potem pisz albo dzwon do mnie i sie spikniemy gdzies :}
Bartas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ja sie drzewkiem zajme a ty nim :gwizdanie: zrozum to jak chcesz :gwizdanie: poza tym o ile bedzie chcial nas widziec
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 zamykamy liste na wlepki ??? do tej pory mam taka: klysek89 2 biale 1 czarna rkwon 2 czarne B4rt4s 2 biale kfiat_man 1 biala[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 23:50_________________________________________________a jak cos mi ukmnelo to przepraszam
Rekomendowane odpowiedzi