Gość SpongeBob Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Klysiu ze tak Ci powiem jutro wszystko wyciagniemy i dojdziemy do tego
klysek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Klysiu ze tak Ci powiem jutro wszystko wyciagniemy i dojdziemy do tego ja o tym wiem ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Seba no to jak nie masz tego kleju to przekladamy zabawe w warsztat ?
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 no i ja pmoge wyciagnac zawsze ale kurde jak to ja wygralem to jak ja stawiam ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- jest moc i ryj ma nie w tamburyn :decayed:
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 no i ja pmoge wyciagnac zawsze ale kurde jak to ja wygralem to jak ja stawiam ku...wa fakt - DJ flacha przy najbliższej okazji :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 nie no c**j i tak musze wycieraczki przelozyc a tak sie nigdy nie zbiore z Tomkiem jestem ustawiony na tel i podlecimy kolo poludnia pewnie
klysek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 nie no c**j i tak musze wycieraczki przelozyc a tak sie nigdy nie zbiore z Tomkiem jestem ustawiony na tel i podlecimy kolo poludnia pewnie zajezdzajcie
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 no dobra jest klej k**wa tydzien czasu szedl juz mialem do nich dzwonic i wyczytalem w regulaminie tego sprzedawcy ze paczki wyslane poczta przez niego z nysy moga isc 2 tydonie !!! k**wa ze niby w jaki sposob? na osle je chyba puszcza baaa i jeszcze bylo napisane ze moga zaginac i on nie ponosi za to odpowiedzialnosci ... jakies k**wa wariactwo :facepalm::facepalm:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 No no robimy k**wa tylko jak wroce z silki szukam granatowych plastikow do klapy bo je na bank polamie u mnie wszystko jednorazowe jest hehehe znaczy w moich rekach
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 No no robimy k**wa tylko jak wroce z silki szukam granatowych plastikow do klapy bo je na bank polamie u mnie wszystko jednorazowe jest hehehe znaczy w moich rekach weź ze sobą suszarkę/opalarkę i delikatnie podgrzej jeszcze każdy plastik przed szarpnięciem i nic się nie stanie
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Mowisz ? Bo ja to zdolniacha jestem
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Emulator Adapter AUX Audi Seat VW Skoda Tanio! (2862107729) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Się muszę postarać ze zdjęciami;/
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 No no robimy k**wa tylko jak wroce z silki szukam granatowych plastikow do klapy bo je na bank polamie u mnie wszystko jednorazowe jest hehehe znaczy w moich rekach weź ze sobą suszarkę/opalarkę i delikatnie podgrzej jeszcze każdy plastik przed szarpnięciem i nic się nie stanie A co polecasz do zdjecia zderzaka zeby nie polamac zaczepow? chyba ognisko trzeba rozpalic z palet Klysiowych
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 No no robimy k**wa tylko jak wroce z silki szukam granatowych plastikow do klapy bo je na bank polamie u mnie wszystko jednorazowe jest hehehe znaczy w moich rekach weź ze sobą suszarkę/opalarkę i delikatnie podgrzej jeszcze każdy plastik przed szarpnięciem i nic się nie stanie A co polecasz do zdjecia zderzaka zeby nie polamac zaczepow? chyba ognisko trzeba rozpalic z palet Klysiowych Jak pozwoli to czemu nie
klysek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 No no robimy k**wa tylko jak wroce z silki szukam granatowych plastikow do klapy bo je na bank polamie u mnie wszystko jednorazowe jest hehehe znaczy w moich rekach weź ze sobą suszarkę/opalarkę i delikatnie podgrzej jeszcze każdy plastik przed szarpnięciem i nic się nie stanie A co polecasz do zdjecia zderzaka zeby nie polamac zaczepow? chyba ognisko trzeba rozpalic z palet Klysiowych nie ma takiej mozliwosci musze z czegos zaplacic za sylwestra
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 No no robimy k**wa tylko jak wroce z silki szukam granatowych plastikow do klapy bo je na bank polamie u mnie wszystko jednorazowe jest hehehe znaczy w moich rekach weź ze sobą suszarkę/opalarkę i delikatnie podgrzej jeszcze każdy plastik przed szarpnięciem i nic się nie stanie A co polecasz do zdjecia zderzaka zeby nie polamac zaczepow? chyba ognisko trzeba rozpalic z palet Klysiowych nie ma takiej mozliwosci musze z czegos zaplacic za sylwestra Klysiu ale moj zderzak tez jest drogi jak polame go
klysek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 No no robimy k**wa tylko jak wroce z silki szukam granatowych plastikow do klapy bo je na bank polamie u mnie wszystko jednorazowe jest hehehe znaczy w moich rekach weź ze sobą suszarkę/opalarkę i delikatnie podgrzej jeszcze każdy plastik przed szarpnięciem i nic się nie stanie A co polecasz do zdjecia zderzaka zeby nie polamac zaczepow? chyba ognisko trzeba rozpalic z palet Klysiowych nie ma takiej mozliwosci musze z czegos zaplacic za sylwestra Klysiu ale moj zderzak tez jest drogi jak polame go to mozesz ode mnie odkupic te palety i zorbic sobie z nich ognisko bedzie wilk syty i owca cala
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 DJ moge pomoc przy zdjeciach w makro trza zrobic lustrem i bedzie po sprawie moge wpasc jakos pod koniec tygodnia i pstrykniemy co trzeba
Szakal Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam z wieczora Nie wiedziałem że Q jest aż tak fajne Dziękuję za uwagę
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 cwaniaczek ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- gdzie wszyscy ?? ja wlasnie sobie kurczaczka wstawilem na wooka od 22 go przyrzadzalem ale jest pelny wook k**wa marchew pomidorki pomidorki suszone kukurydza papryka czerwona i zielona do tego kapary przyprawa wloska i duuuuuuuuuuuuuuuuuzo czosnku meeeeeeeeeeeeeeeega mam zarcia na tydzien choc znajac mnie to do jutra
Rekomendowane odpowiedzi