Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Klysiu jakby co to zadzwonie kolo 20ej badz w gotowosci jak cos
klysek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Klysiu jakby co to zadzwonie kolo 20ej badz w gotowosci jak cos no mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy i dam rade
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeszcze czekam bo nie wyszla kurde mam nadzieje ze ja zdaze wogole kuzwa
klysek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeszcze czekam bo nie wyszla kurde mam nadzieje ze ja zdaze wogole kuzwa ja raczej nie dam rady tak jak myslalem ten co mial do mnie przyjachac o 16 bedzie po 21
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 a ja bym z chęcią pojechał ale właśnie wróciłem od dentysty
klysek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 a ja bym z chęcią pojechał ale właśnie wróciłem od dentysty jak boli
Bartas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 jeszcze nie, ale ósemki w końcu nie ma
klysek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 jeszcze nie, ale ósemki w końcu nie ma zeby ci nie urosla od nowa
MarianekZg Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mała sesja dziś podczas pracy dawno nie miałem tak ukurwionego auta :facepalm:
klysek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 strasznie widze jestes zajety w parcy a smiejesz sie ze mnie ze caly czas na forum siedze a moj kolega klepie na gg
Diablo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Łooo matko, ale HIT znam tą drugą Delect - Perełka Disco Polo 2012 Teledysk - YouTubedajcie namiar na tą ciemnejszą
MarianekZg Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 strasznie widze jestes zajety w parcy a smiejesz sie ze mnie ze caly czas na forum siedze a moj kolega klepie na gg byłem przekonany, że skomentujesz tylko nie wiedziałem kiedy to zrobisz :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 :decayed: dokulalem sie yhh k**wa ledwo ledwo zero mocy zeroooooooooooo a pod koniec to juz tak jebalo ze sie balem ze splone w srodku k**wa mam nadzieje ze sie nie spali nie wiem czy to normalne a DJ juz nie chcialem klopota k**wa i jeszcze nie bylo nigdzie miejsca tylko musiaelm kolo swojego zaparkowac
pocas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Apropo ujebania. Podchodzę z kobitą do auta a ta widzę ostra przyczajka przy bagażniku i wali "co żeś odwalił?", oczywiście powiedziałem odruchowo "to nie ja, zdaje Ci sie" ;] Gdzie jest tablica? Po co ją zdjąłeś? [;[; Czarny mat na całym bagażniku łącznie z blachami ;]
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 :decayed:dokulalem sie yhh k**wa ledwo ledwo zero mocy zeroooooooooooo a pod koniec to juz tak jebalo ze sie balem ze splone w srodku k**wa mam nadzieje ze sie nie spali nie wiem czy to normalne a DJ juz nie chcialem klopota k**wa i jeszcze nie bylo nigdzie miejsca tylko musiaelm kolo swojego zaparkowac trzeba bylo mowic to przeciez ja jechalem w Twoja strone
Seba_LDZ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 no lecialem jakos 30/h ale lecialem dobrze ze blisko w miare z nowej gdyni juz moglbym sie nie dokulac
MarianekZg Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 no lecialem jakos 30/h ale lecialem dobrze ze blisko w miare z nowej gdyni juz moglbym sie nie dokulac czyli za tydzień nie NG tylko Verte tak profilaktycznie
Rekomendowane odpowiedzi