bartek1605 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 23:05_________________________________________________ w dziale rabaty i promocje
Bartas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 moze masz ochote w srode do dlutowka podjechac :>
Bartas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 po tyrze ;p nie wiem co moja mloda wymysli wiec moge napisac jutro :]
Bartas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 nie wiem czy pojedziemy jutro do stajni, bo jak tak to mozna jakas flache zarzucic :]
Bartas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 tylko wiesz.... moze drzewo wezmiesz jako kierowce jakby co
bartek1605 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 o kurfa zapomniałem, że kierowca ma urlop
T-Rex Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Szczałka Seba maszyną sam nie poleruj, bo zniszczysz lakier. Do speca oddać, ale do speca, bo jak sprzedawałem corsę, to chciałem wypolerować. Tak jakoś pożółkła no i koleś dotarł się do podkładu... A mleczkiem jak najbardziej To amway też używam, ale to nie jest klasyczne polerowanie, bo to mleczko ma wyschnąć no i rączkami jedziesz, a klasyczne mleczko nie może schnąć no i maszynka idzie w ruch. Co do klimy to jeśli mam jeszcze telefon do gościa, to jutro Ci napiszę. Teraz ciemno jak w (_!_) u murzyna i nie znajdę. Koleś konkretny i nie naciąga na wymyślane usterki. Pozdro
bartek1605 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 kobita mojego szefika handluje tymi wynalazkami jutro jeszcze coś się pomyśli nad organizacją, dzisiaj trzeba przytulić się już do poduszki narka wszystkim
kfiat_man Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 tak czytam jak psioczycie na ilość ludzi na spocie, wiec postanowiłem się wytłumaczyć czemu mnie nie było. Byłem dobrej myśli i chciałem przyjechać, ale w sobotę zostałem brutalnie rzucony w stronę pomorza gdańskiego w celu układania worków z piaskiem na wałach wokół wisły wróciłem dopiero dziś wieczór może za 3 podejściem będę miał wolne w nd i zajrzę na spocik
Seba_LDZ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Szczałka Seba maszyną sam nie poleruj, bo zniszczysz lakier. Do speca oddać, ale do speca, bo jak sprzedawałem corsę, to chciałem wypolerować. Tak jakoś pożółkła no i koleś dotarł się do podkładu... A mleczkiem jak najbardziej To amway też używam, ale to nie jest klasyczne polerowanie, bo to mleczko ma wyschnąć no i rączkami jedziesz, a klasyczne mleczko nie może schnąć no i maszynka idzie w ruch. Co do klimy to jeśli mam jeszcze telefon do gościa, to jutro Ci napiszę. Teraz ciemno jak w (_!_) u murzyna i nie znajdę. Koleś konkretny i nie naciąga na wymyślane usterki. Pozdro no spoko ja nie chcialem maszyna polerowac a amwayem masz racje ale i tak daje rade to mleczko zmienia kolor auta na bialy a pozniej po starciu sie blyszczy jak psu ogon a co do klimy daj znac bo musze cos z nia zdzialac
Rekomendowane odpowiedzi