MarianekZg Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 :hi: lampki wyrezane - dalsza część po świętach
Szakal Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 AUDI S4 AUTOMAT QUATTRO MMI FULLL SZWAJCARIA !! (2866410910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.dj, wyklepałbyś? Jeśli jesteś poważnie zainteresowany takim rozbitkiem ze Szwajcarii to musisz uważać ,wiem co mówie bo jeszcze niedawno takie sztuki oglądałem i gdyby tylko to było do zrobienia to byłoby super ale rzeczywistość inna raczej jest. Mimo tego sam kupiłem Audi ze Szwajcarii teraz i wiem ze był robiony delikatnie bo cięzko na coś dobrego trafić.
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 że bity, to już widać, ale uwierz mi - jeżeli naprawdę nie strzeliły poduchy (a wszystko z tym systemem było ok), to warto się taką eSką zainteresować
Szakal Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 DJ ,chodzi mi o to żeby nie skupiać się na tym że puknięte ,zrobi się i będzie jeździć. Ja chciałem kupić taką A4 srebrną ,2 razy byłem w Rawie Mazowieckiej. Najpierw pojechałem z laptopem obadać furę i sprawdzić jakie szkody. Na początku nie wyglądało źle ,była puknięta z przodu tak ze tylko powymieniać elementy (np. maske ,pas czy chłodnice) i można było śmigać. Niestety rzuciło mi siew oczy że ktoś kombinował coś z lewym tyłem ,ale było to tak ordynarnie zrobione że spokoju mi nie dawało. Drugie podejście zrobiłem już z miernikiem lakieru i okazało się że może ze 3 elementy nie były malowane ,drzwi z tyłu lewe nie spasowane (zobaczyłem to dopiero przy 2 wizycie) a w paru momentach na mierniku pokazywały się same kreski. Cena była kusząca ale niestety takiego trupa w życiu bym nie wziął... To tyle jeśli chodzi o moje doświadczenia ,facet miał też kilkanaście aut na placu ,jeszcze dwie A4 i jedną A6 którym się przyjrzałem i żadnego bym chyba nie wziął Wole ostrzec kolege
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 a ja Wam powiem tak odebralem wlepy :D mam czarne sunie sa za***iste Poklony dla Witka zrobil kawal dobrej roboty najmniejsze maja szerokosci 15 cm najwieksza 49 :D mega moc
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 no ale ze jak ?? mam jeszcze nieporozcinane mam kawalki 60 cm na 100 cm i tam jest wszystko powycinane musze porozcinac i poprzenosci na folii transmisyjnej czy jakiejs tam na auto :D ---------- Post dopisany 20-12-2012 at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2012 at 23:56 ----------
klysek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 no ale ze jak ?? mam jeszcze nieporozcinane mam kawalki 60 cm na 100 cm i tam jest wszystko powycinane musze porozcinac i poprzenosci na folii transmisyjnej czy jakiejs tam na auto :D ---------- Post dopisany 20-12-2012 at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2012 at 23:56 ---------- ja posiadam
MarianekZg Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Klysiu rozumiem, że po folię trans. do ciebie to tylko na PW
klysek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Klysiu rozumiem, że po folię trans. do ciebie to tylko na PW zgadza się
MarianekZg Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 a ja Wam powiem tak odebralem wlepy :D mam czarne sunie sa za***iste Poklony dla Witka zrobil kawal dobrej roboty najmniejsze maja szerokosci 15 cm najwieksza 49 :D mega moc tylko nie zapomnij wziąć je na spota w Niedzielę :naughty:
klysek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 a ja Wam powiem tak odebralem wlepy :D mam czarne sunie sa za***iste Poklony dla Witka zrobil kawal dobrej roboty najmniejsze maja szerokosci 15 cm najwieksza 49 :D mega moc tylko nie zapomnij wziąć je na spota w Niedzielę :naughty: dokładnie
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 hehe ja mam 3 m folii takze mysle ze styknie az tak duzo nie mam tych naklejek ale jak cos zawsze mozna zrobic dodruk folii mi jeszcze zostalo prawie drugie tyle co zuzylem
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Latynoski pająk czuje rytm - Sadistic.pl
klysek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Latynoski pająk czuje rytm - Sadistic.pl prawie jak Ania Mucha w tańcu z gwiazdami
Gwerty Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 witam macie moze nr tel do pocas po ma limit pw i nie mogę sie z nim skontaktowac.
Seba_LDZ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 niestety takich informacji nie udzielamy
Rekomendowane odpowiedzi