klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wy tu gadu gadu, a ja pracuję qrde;p Trzeba zaraz rezać pocasowe heble;] Potem dalej zabawa w detektywa i organizowanie porwania mojej wybranki... Zbieram dane szybciej, niż FBI:D porwiesz ja za malzonke jak cygan
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak borat pamelke Dj u chcesz mnie jutro z rana ? hyhyhyhy
marcindlug Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi chyba, że Seba nie udaje tylko po prostu nie widzi a autem jeździ na pamięć
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi Seba widziany kolo szpitala WAM ale udawal ze mnie nie widzi chyba, że Seba nie udaje tylko po prostu nie widzi a autem jeździ na pamięć zawsze chcialem uzyc opcji mutli cycatu hmmmmmm kuzwa to Ty trabiles Marcinku ??? ja jebie ogladalem sie dookola mowie kuzwa co jest a gdzie Ty stales ?? Ty ja Cie nie widzialem pozatym jeszcze pijany jestem :polew::polew: przepraszam nie widzialem Mario ma racje
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zalotka_LDZ kogo tu do nas przyniosło
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 a co do klipu chlodna nie wiem nie znam sie ale mi to vreba zalatuje Mario melduje zakup paletki na jutro :D w go sporcie tak jak mowiles byly lepsze i tansze
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 a co do klipu chlodna nie wiem nie znam sie ale mi to vreba zalatuje Mario melduje zakup paletki na jutro :D w go sporcie tak jak mowiles byly lepsze i tansze ja tez patrzylem na paletki z Ewcia znalezlismy Dunlopa za 99 pln ale jednak dostałęm czpeczke zimowa
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 to jest prawdziwy rap Dzidzi dizdzidzifkooooo
Bartas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 a o której jedziecie ?? i gdzie i czy mnie weźmiecie
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 a o której jedziecie ?? i gdzie i czy mnie weźmiecie nie
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 jogibabu - brawo Jasiu ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- btw jak się robi multi cycat
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 ostatnia ikonka pod kazda wypowiedzia w prawym dolnym rogu wypowiedzi klikasz z tego co chcesz cytowac znaczy ktora wypowiedz :D jak masz paletke Mariano ?? ---------- Post dopisany at 16:10 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- kurde moglem pileczke kupic
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 ale lipa z Wami nie no zartowalem przeciez
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 ale lipa z Wami nie no zartowalem przeciez co zartowales jak kortow nie ma zeby wiecej osob poszlo
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 ale lipa z Wami nie no zartowalem przeciez co zartowales jak kortow nie ma zeby wiecej osob poszlo ale moze towrzysko by chcial z nami sie bujnac bedzie trzeba chyba stowrzyc drugi turnus
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :decayed: Seba jak sie nazywa ta twoja magiczna karta co masz ja na silownie itd.
Rekomendowane odpowiedzi